Muntatge amb un pla mitjà curt a l'esquerra de Tània Verge amb cara d'enfadada i un altre pla mitjà de Sílvia Orriols a la dreta somrient i mirant cap a Tània Verge, de fons la bandera de l'arc de Sant Martí penjada de la façana de l'Ajuntament de Ripoll
POLÍTICA

Sílvia Orriols esclata davant del darrer invent de la Conselleria de Feminismes

La líder d'Aliança Catalana ha publicat el seu tuit més dur

La líder d'Aliança Catalana i alcaldessa de Ripoll, Sílvia Orriols, s'ha erigit aquests dies com a defensora de les tradicions catalanes davant de l'esquerra woke. El Govern ha desencadenat la polèmica al voler canviar els costums de les festes nadalenques. Per exemple, felicitant el solstici d'hivern en lloc del Nadal.

La darrera ha estat un peculiar calendari d'advent de la Generalitat de Catalunya. La Conselleria d'Igualtat i Feminismes va ser protagonista el dia 22, llançant el missatge que “també ens agraden les caganeres, les tiones i la Mare Noel”. El llenguatge inclusiu s'ha colat al Nadal, i la reacció a les xarxes no s'ha fet esperar.

Sílvia Orriols ha respost amb un dels missatges més durs contra el Govern. "Gent trastocada governant Catalunya", ha expressat la líder de l'independentisme identitari a la xarxa social X (Twitter). Orriols puja el to en plena precampanya electoral, amb la intenció d'enfrontar-se al processisme a les properes eleccions al Parlament.

En resposta al missatge de la conselleria, la periodista Pilar Carracelas ja havia advertit de la poca traça del Govern, pronosticant el que passaria. “Els joves reproduint patrons que quedaven desterrats, els mitjans i partits exhibint masclisme cada dos per tres. I vosaltres visibilitzant merdes perquè l'extrema dreta pugui dir que el feminisme és això”.

Comentaris contra la Conselleria d'Igualtat

La piulada de Sílvia Orriols ha tingut un gran ressò ja que es tracta d'un tema sensible aquests dies. "Jo no vull que els meus impostos serveixin per finançar aquestes collonades ni tots els ineptes endollats que xuclen d'aquests departaments inútils de la Generalitat", és un dels comentaris que es poden llegir. “Sóc feminista des de sempre i no em representen”, diu també un ciutadà.

Hi ha qui proposa utilitzar els diners que malgasten per a aquestes campanyes en protecció per a les dones maltractades. I demanen que utilitzar recursos en aquestes coses sigui considerat malversació de fons públics. Molts lamenten que aquest Govern sembla entestat a acabar amb les tradicions.

Sílvia Orriols contra el Govern

La líder d'Aliança Catalana s'ha erigit com a referent de molts catalans farts del Govern i dels partits processistes. Sílvia Orriols té la intenció de presentar-se a les properes eleccions al Parlament. Ho farà amb un programa basat en la declaració unilateral d'independència i mesures contra la immigració.

A més, Aliança Catalana és un partit netament conservador que lliura la batalla cultural contra l'esquerra. La seva comesa és protegir les tradicions davant de la globalització i la ideologia woke que pretén empoderar les minories. Això polaritza el debat ideològic al voltant del model social a les properes eleccions catalanes.

➡️ Política

Més notícies: