Muntatge amb un primer pla de Sílva Orriols i de fons una imatge desenfocada de l'hemicicle del Parlament amb diversos diputats asseguts

POLÍTICA

Sílvia Orriols confirma que Aliança Catalana es presentarà al Parlament

Mai abans no havia estat tan clara en les seves intencions

A hores d'ara ja no hi ha cap dubte que la Sílvia Orriols és el fenomen de l'any, i Aliança Catalana el partit de moda a Catalunya. Després de la seva conquesta de l'alcaldia de Ripoll, els independentistes identitaris es van proposar fer el salt al Parlament.

L'alcaldessa de Ripoll ha confirmat en un Tweet les seves intencions. “Per mi podeu continuar generant una, dues, o tres polèmiques per dia. A cops de fuet oa cops de bandera, Aliança Catalana arribarà al Parlament de Catalunya”, ha expressat.

Mai abans havia manifestat tan evidentment la seva intenció de presentar-se a les eleccions autonòmiques catalanes. Sílvia Orriols està rebent molts suports des que va arribar a l'alcaldia de Ripoll. I està convençuda que les idees tenen recorregut més enllà de l'àmbit estrictament municipal.

Rep molts suports

La seva publicació a Twitter està rebent molts missatges de suport, d'usuaris que l'animen a presentar-se a les autonòmiques. “Quan ho facis et votaré, sempre endavant” o “molts et votaríem per al Parlament”. Són només alguns dels comentaris.

El partit va ser sotmès a un cordó sanitari ia un silenci mediàtic, que no obstant no van aconseguir impedir la seva arribada a l'alcaldia. Han passat les setmanes, i l'alcaldessa va destacar que ni rastre de l'apocalipsi que havien assegurat.

Les seves primeres mesures han estat iniciar els tràmits per tancar la mesquita per ser un focus de radicalisme, i demanar un cens per expulsar els immigrants il·legals.

El seu programa electoral

Aliança Catalana, que ha demanat l'abstenció a les generals del 23-J, es presenta com l'alternativa als partits processistes. Porta al programa la Declaració Unilateral d'Independència. I aspiren a salvar Catalunya eliminant tot rastre de l'estat espanyol en territori català.

A més a més de la independència, la immigració és l'altre tema estrella. Aliança Catalana ha contribuït a trencar el tabú de la immigració a Catalunya. La seva proposta és “una política de tolerància zero amb la inseguretat ciutadana, el radicalisme islàmic i el terrorisme”.

Més concretament, proposa “millorar la capacitat dels cossos policials per fer front a aquestes situacions” i impulsar “canvis legislatius”.

Aliança Catalana vol restringir la immigració “fins que no baixin els nivells d'atur i pugin els salaris”. Proposa “exigir que els que vulguin venir tinguin un contracte de treball i no siguin una càrrega social”. Una de les mesures estrella és que les ajudes socials siguin per als catalans i no per als estrangers.

Finalment, porta al seu programa la deportació d'immigrants violents i la repatriació dels il·legals.

➡️ Política

Més notícies: