Captura de la prèvia del debat entre Sánchez i Feijóo el 10 de juliol de 2023
POLÍTICA

'Senyor Sánchez, deixi'm parlar'

Pedro Sánchez perd els papers i les xarxes cremen per la manca d'educació

És impossible comptar la quantitat de vegades que Pedro Sánchez ha interromput Alberto Núñez Feijóo durant el debat d'Atresmedia. Molts assumien que el candidat del PSOE era un animal més televisiu que el del PP, però s'han trobat amb un Pedro Sánchez alterat i sense saber trobar el seu lloc.

Alberto Núñez Feijóo ha arribat al debat amb els deures fets. No s'ha alterat quan Sánchez intentava treure'l de polleguera, mentre que algú li havia dit a Sánchez que havia d'estar enfadat. I ho ha intentat, però no ha convençut ningú.

Avui Pedro Sánchez no es pot anar a dormir content. Ho fiava tot a aquest debat i la sensació majoritària és que Alberto Núñez Feijóo ha sortit reforçat. Sánchez estava desubicat, faltant al respecte i sense saber ferir Feijóo amb Vox.

La proposta del PP de governar la llista més votada ha deixat desubicat el candidat del PSOE, que està més còmode somrient que fent-se l'ofès.

La frase 'deixi'm parlar senyor Sánchez' ha estat probablement una de les més repetides de la nit. Mentre Feijóo es mostrava tranquil, sabent que la televisió no és el seu fort, ha sabut estar tranquil. Mentre Sánchez repetia Vox a cada bloc, Feijóo demanava al candidat del PSOE que respectar la llista més votada.

Pedro Sanchez no ha sabut adaptar-se als canvis que introduïa Feijóo. Ha anat a repetir el discurs i ha cregut que era positiu per a ell interrompre i no deixar parlar. La paraula 'maleducat' era trending topic a aquesta hora a Twitter amb referències al president del Govern.

Mala nit per al PSOE i per a Pedro Sánchez. Un president del Govern no es mostra alterat davant de tot Espanya davant un candidat de perfil baix i que li ofereix pactes. Sort ha tingut Sánchez de l'ajuda d'Ana Pastor.

➡️ Política

Més notícies: