Muntatge dels estudis de Catalunya Ràdio i dues butlletes de Loteria Nacional
POLÍTICA

S'enfaden amb Catalunya Ràdio pel que han dit de la Loteria de Nadal

Els oients de Catalunya Ràdio han acusat la cadena de voler "rascar diners" i de "donar vergonya aliena"


Catalunya Ràdio torna a ser al focus de la polèmica. Durant el 5 de desembre passat, al programa El matí de Catalunya Ràdio es van tractar els polèmics tuits de Jaume del Burgo sobre la reina Letizia.

Des del seu compte de X, Jaume del Burgo explicava que havia mantingut una presumpta relació sentimental amb la reina Letizia. Aquestes piulades van ser comentades pels tertulians de Ricard Ustrell.

Molts usuaris aquesta xarxa social han criticat durament el programa de Catalunya Ràdio per “dedicar part de la tertúlia a parlar dels affaires sexuals monàrquics” per “rascar audiència”.

Un altre dels comentaris criticats pels usuaris de X ha estat amb la Loteria Nacional. I és que durant el programa La tarda de Catalunya Ràdio, la seva presentadora, Elisenda Carod, ha assegurat portar ella el compte dels números de loteria que han comprat juntament amb els seus companys de feina.

“Hi ha gent que ha comprat un nombre sencer i d'altres que se l'han partit i han pagat 10 euros cadascun”, explicava Carod al magazine català.

Molta gent ha criticat aquest fet, ja que se sobreentén que els treballadors de Catalunya Ràdio han jugat una butlleta de Loteria Nacional, que costa 20 euros, i no de la Grossa de Cap d'Any, que en costa 10.

Per a molts oients de la ràdio catalana, aquest fet es pot considerar fins i tot una “traïció”. I és que des de Catalunya Ràdio sempre fan especial èmfasi a destacar i protegir la cultura catalana, encara que a l'hora de la veritat, a vegades se n'obliden.

És per això que en un moment distès de la conversa, pràcticament sense voler-ho, Elisenda Carod ha confessat comprar els números de la Loteria de l'Estat. Tot això ho ha fet sense especificar, encara que pel preu de la butlleta, bé se sap que Carod i companyia no han comprat les seves participacions a Loteries de Catalunya.

Per xarxes socials, alguns seguidors de l'emissora de ràdio han criticat que la qualitat dels continguts “està baixant en picat”. A més, asseguren que els programes de Ricard Ustrell i companyia, “cada dia fan més vergonya aliena”

➡️ Política

Més notícies: