Muntatge amb dos primers plans de Santiago Abascal amb cara d'enfadat i Susanna Griso

Santiago Abascal para als peus en directe a Susanna Griso

Tensió al plató d'Antena 3 entre el candidat de VOX i la presentadora d'Espejo Público

Aquest dilluns, el candidat de VOX a la presidència del Gobierno ha acudit al plató d'Espejo Público. Santiago Abascal ha respost les preguntes de Susanna Griso. I l'entrevista ha anat pujant de to fins que Abascal ha esclatat davant d'una de les qüestions de la presentadora d'Antena 3.

Susanna Griso ha preguntat a Santiago Abascal “per què els costa tant de parlar de violència de gènere quan un home mata una dona. Què considera que vostè és això?”. I aquí és on el líder de VOX ha respost visiblement molest, amb un discurs que ja està corrent com la pólvora a les xarxes socials.

“Vostè què creu que penso jo?”, comença preguntant Abascal. Al que Griso respon que “digues-m'ho vostè”. “Que és un assassinat”, explica el líder de VOX. “I per què no en diu violència de gènere?”, repregunta la presentadora.

“És que li estic dient assassinat. Què hi ha més greu que un assassinat? Estic força cansat de respondre sempre el mateix. Com si als votants de VOX o a nosaltres ens semblés bé que matin les dones, que morin els immigrants. O que els homosexuals no tinguin llibertat”, exposa un Abascal que afegeix que “em sembla absolutament delirant i inacceptable”.

En la seva extensa resposta -que pots veure al vídeo adjuntat al final de la notícia-, Abascal no s'ha quedat aquí. El candidat de VOX ha posat sobre la taula què creu ell que cal fer en aquest sentit. "El primer que penso quan una dona és assassinada és que hi ha un assassinat i que l'assassí ha d'anar per sempre a la presó", defensa.

Abascal ha aprofitat el discurs per carregar contra la llei de violència de gènere. I és que, segons ha exposat, “avui sabem que el nombre de dones assassinades no baixa amb aquesta llei”.

A més, Abascal també ha posat sobre la taula que “les violacions a Espanya han augmentat”. I ho ha relacionat que “el govern ha posat al carrer els pitjors criminals sexuals”, al·ludint a la llei del 'Solo sí es sí' d'Irene Montero.

Pots veure aquí la resposta completa d'Abascal a Susanna Griso: