Jose Luis Pérez, amb rostre somrient, al plató de Trece Notícies
POLÍTICA

'Sánchez no tindrà cap objecció moral a negociar amb Puigdemont'

José Luis Pérez, periodista: 'A l'expresident li interessa l'embolic'

José Luis Pérez (Pamplona, 1975) és presentador de l'informatiu de nit de Trece al dia. En aquesta entrevista considera que “Sánchez no tindrà cap objecció moral a assolir un acord amb Puigdemont”. “No tinc cap dubte que ho intentarà”, afegeix.

També recorda que a Puigdemont li interessa l'embolic i que sempre ha fet el contrari d'Esquerra. Per això es pregunta si "interessa més que al Govern d'Espanya hi hagi inestabilitat" o "aconseguir el màxim rèdit polític", fins i tot personal, en al·lusió a la seva situació judicial.

"No descarto que vulgui continuar buscant embolic, l'enfrontament, per anar creixent en vots", afegeix. Respecte a Sánchez, opina que “és un supervivent nat” dels quals “no dona una pilota per perduda, va tots” encara que “diuen que al bàsquet no era tan lluitador.”

Segons la seva opinió, el president en funcions “té una necessitat sense la qual no pot viure: agafar-se al poder per tots els mitjans” i rememora que, com a tertulià d'Ana Rosa Quintana, va presenciar que va dir que, de vegades, “el fi està per sobre dels principis”.

Jose Luis Pérez parlant mirant fixament una webcap amb rostre seriós

José Luis Pérez, que també ha estat cap d'informatius de la Cope durant vuit anys, creu que amb el procés “ho han aconseguit gairebé tot” perquè ara Sánchez “seurà amb una fugada de la justícia” en referència a Marta Rovira.

Respecte als errors del PP, afirma que “Feijóo ho fiava tot a les enquestes” i que “l'última setmana va decidir no jugar algunes pilotes” com no anar al debat a tres.

A parer seu, “els grans perdedors de les eleccions han estat els extrems” en al·lusió a Sumar i a Vox. "Sumar ha perdut gairebé el 25%", recorda.

Sobre Vox, fa referència a les diferents “sensibilitats internes” del partit perquè “semblava que no tots anaven en la mateixa direcció”.