Fotomuntatge de Sílvia Orriols i una rodona vermella amb ella votant amb una samarreta de Revolta pagesa
POLÍTICA

La samarreta amb què Sílvia Orriols ha anat a votar a les eleccions

Sílvia Orriols ha estat una de les primeres candidates a anar a votar aquest 12 de maig

Els col·legis electorals ja han obert a Catalunya i els ciutadans han estat cridats a les urnes aquest 12 de maig. Una de les primeres a votar, de fet, era Sílvia Orriols, alcaldessa de Ripoll i candidata a la presidència de la Generalitat d'Aliança Catalana per Girona en aquestes eleccions. 

Tot i això, el que ha cridat l'atenció de molts és la curiosa samarreta amb què Sílvia Orriols ha anat a votar a les eleccions. 

Com compartia a través d'un tweet, la presidenta d'Aliança Catalana escollia una samarreta de Revolta Pagesa perquè l'acompanyi el dia de les eleccions catalanes. 

La samarreta amb què Sílvia Orriols ha anat a votar 

Sílvia Orriols ha estat de les primeres candidates a anar a votar aquest diumenge, 12 de maig a les eleccions catalanes, només obrir els col·legis electorals a les 9:00. 

L'alcaldessa de Ripoll ho feia públic a través d'un tweet a les xarxes, on mostrava, a més, la curiosa samarreta amb què votaria, que no ha passat desapercebuda pels seus seguidors. 

"Per Catalunya!", publicava Sílvia Orriols amb una imatge d'ella votant i vestint una samarreta amb la frase 'Revolta pagesa'. 

Captura d'un tweet de Sílvia Orriols votant amb una samarreta de Revolta Pagesa

Aquesta samarreta pertany a Revolta Pagesa Gironina, una plataforma es va crear el passat mes de febrer com a reivindicació dels agricultors després de les protestes al sector i per reflectir "el descontentament i la lluita dels agricultors per mantenir la terra i les tradicions en un context crític".

De fet, des de la pàgina web asseguren que impulsen accions "per defensar, dignificar i posar en valor l'agricultura". Cosa que ha volgut destacar Sílvia Orriols anant a votar amb la samarreta de Revolta Pagesa i que les xarxes no han passat per alt.

Sílvia Orriols, la primera candidata a votar

La presidenta d'Aliança Catalana era, de fet, la primera candidata que anava a votar a les urnes. Sílvia Orriols ho feia al Pavelló Municipal d'Esports de Ripoll, municipi on és l'alcaldessa.

Després de votar, l'alcaldessa de Ripoll ha fet una crida a la població a votar aquest diumenge, 12 de maig, per decidir el futur de Catalunya.

➡️ Política

Més notícies: