Muntatge de Silvia Orriols i els atemptats de Barcelona del 17 d'agost
POLÍTICA

Ripoll declara persones non-grates als terroristes vius de les Rambles

L'alcaldessa de Ripoll, Sílvia Orriols, ha signat unes notificacions oficials on declara persones non-grates els tres terroristes vius dels atemptats de Barcelona i Cambrils


Les polèmiques amb Sílvia Orriols, alcaldessa de Ripoll, semblen no acabar mai. Orriols ha publicat un missatge al seu compte de X, explica que ha signat unes notificacions per declarar els terroristes dels atemptats de la Rambla, persones non-grates a Ripoll.

RIPOLL declara personas NON GRATAS a los condenados por los atentados de las Ramblas #17A (SUB ESP)

Driss Oukabir, Saïd ben Iazza i Mohammad Houli, són els tres terroristes que segueixen amb vida després dels atemptats del 17 d'agost del 2017 a les Rambles de Barcelona. Els tres terroristes, que estaven assentats a Ripoll abans de cometre els atemptats de Barcelona i Cambrils, ara han estat declarats persones non-grates al seu lloc de residència.

L'Audiència Nacional va condemnar Mohammad Houli a 43 anys de presó, davant dels 53 anys inicials. Driss Oukabir, que va ser condemnat a 46 anys de presó, finalment farà 36 anys. Per la seva banda, Saïd ben Iazza, després de quatre anys a la presó provisional, va ser posat en llibertat el setembre del 2022.

Davant d'aquesta situació, Sílvia Orriols ha decidit posar mà dura i allunyar aquests criminals del seu municipi. Aquesta acció, que ha signat aquest mateix matí, ha generat molts comentaris a les xarxes socials. Molts usuaris de X, abans Twitter, han aclamat el gest de l'alcaldessa de Ripoll i ho han categoritzat com un “acte lloable”.

Tot i això, molts altres es plantegen si aquest gest de l'alcaldessa de Ripoll servirà perquè des de la Generalitat prenguin exemple i decideixin allunyar els terroristes de Catalunya.

Comentaris a la piulada de Silvia Orriols sobre l'expulsió dels terroristes de l'atemptat del Barcelona

La mà dura de Sílvia Orriols amb la immigració

Sigui com sigui, sembla que les decisions que està prenent l'alcaldessa de Ripoll no passen desapercebudes. Després de sortir vencedora a les eleccions municipals, el partit de Sílvia Orriols va ser objecte d'un cordó sanitari i un silenci mediàtic. I és que des del seu ascens a l'ajuntament, Orriols ha estat molt estricta amb la immigració

De fet, des d'El Periódico van acusar l'alcaldessa de deixar una desena de famílies sense els serveis públics bàsics. L'alcaldessa de Ripoll, ha admès que està esgotant els terminis, però que està dins dels tres mesos que estableix la llei.

Ara, Sílvia Orriols ha fet un pas més. Per això, l'alcaldessa també ha volgut mostrar el seu rebuig als terroristes que van assassinar 16 persones a Barcelona i Cambrils, el 17 i el 18 d'agost del 2017.

➡️ Política

Més notícies: