Allunyo Vidal-Quadras en primer pla
POLÍTICA

Un regidor de la CUP lamenta que Vidal-Quadras sobrevisqués al seu intent d'assassinat

El dia de l'atac al fundador de VOX, el regidor de la CUP, Daniel Pérez Vilajosana, va celebrar l'atac i ara es reafirma


A la localitat de Cubelles s'ha produït una polèmica que s'ha deixat sentir per tota la xarxa social X. Durant un ple municipal, el portaveu de VOX, Jorge Mena, li va retreure al de la CUP, Daniel Pérez Vilajosana, el tuit que va publicar el dia de l'atac a Vidal-Quadras. El cupaire, lluny de retratar-se, s'ha reafirmat en les declaracions per a incredulitat dels presents.

L'intent d'assassinat de Vidal-Quadras

El passat dia nou, el fundador de VOX, Alejo Vidal-Quadras, va patir un intent d'assassinat al centre de Madrid. El polític va ser traslladat a l'hospital i recentment va rebre l'alta hospitalària. Encara a l'hospital seguia publicant tuits i ara ja ha tornat a escriure les seves columnes d'opinió.

Ell assegura que l'Iran és el que està darrere de l'atac. La policia ho està investigant i fa una setmana va procedir a diverses detencions per Andalusia. Encara no sabem amb precisió qui són els responsables i com va ser l'operació, però sí que coneixem les reaccions de certes figures polítiques.

En general, se li va desitjar el millor i una ràpida recuperació per part de tots els grups polítics. De tots excepte del regidor de la CUP a Cubelles, Daniel Pérez Vilajosana. Ara, s'ha reafirmat en les declaracions celebrant l'atac a Vidal-Quadras.

'Doncs al final avui fa un bon dia'

Aquestes van ser les paraules el dia de la notícia de l'atac: 'Doncs al final avui fa un bon dia'. Amb aquest tuit a la mà, el portaveu de VOX, Jorge Mena, li va demanar que retirés aquestes paraules. Aquest és el vídeo del que ha passat:

'És vostè el que ens donarà lliçons d'antifeixisme?', li preguntava el de VOX. El regidor de la CUP va començar llavors a parlar i, davant la insistència de la resta, ho va repetir amb el micròfon en marxa. 'No va acabar sent un bon dia', va dir per a incredulitat de Jorge Mena.

➡️ Política

Més notícies: