Imatge d´una regidora de Junts comprant sabates durant un ple de l´ajuntament de Barcelona
POLÍTICA

Una regidora de Barcelona, enxampada comprant sabates durant un ple municipal

Assumpció Laïlla, que també és diputada al Parlament, aprofita la seva jornada laboral per repassar botigues virtuals de calçat


Assupció Laïlla, coneguda com a Titón Laïlla, és diputada al Parlament de Catalunya i regidora a l'Ajuntament de Barcelona per Junts. Com li passa a molta gent, a Assumpció li agrada comprar sabates. Tot i això, la diferència entre Assumpció Laïlla i la resta dels mortals és que ella aprofita la seva jornada laboral per a realitat aquesta activitat. I és que E-Notícies hem enxampat Titón Laïlla repassant un catàleg d'una botiga virtual de calçat al mig d'un ple municipal.

Assumpció Laïlla compagina el càrrec de regidor a l'Ajuntament de Barcelona amb Junts per Trias i el de diputada al Parlament per Junts per Catalunya. Segons el portal Newtral, Laïlla cobra 56.500 euros anuals només per la seva tasca a la cambra catalana. Més el que li caurà com a dietes per assistència als plens, és clar. Un sou que, sens dubte, us dóna la possibilitat d'estar a l'última de totes les tendències respecte a la moda i el calçat.

Assumpció Laïlla, coneguda com a Titó, parlant des d'un faristol amb el lema Trias per BCN de color blanc i verd

Nascuda el 1975, Assumpció Laïlla és infermera i psicopedagoga. I també política, sector en què fa més de dues dècades que s'hi dedica. El 1998 va començar a militar a Unió Democràtica de Catalunya, formant part de la desapareguda CiU. El 2004 va ser nomenada presidenta d'Unió de Joves, la rama juvenil del partit de Duran i Lleida, i el 2006 va debutar com a diputada al Parlament. No va ser fins al 2015, en ple procés de descomposició de l'espai convergent, quan Titón Laïlla va fer el salt a Demòcrates de Catalunya, ara mig integrats al partit de Carles Puigdemont després d'un pas fugaç per ERC.

Amb Jaume Collboni acostant postures amb Ada Colau i ERC, sembla que l'equip de Xavier Trias ja ha llençat la tovallola respecte a les seves aspiracions a formar govern municipal amb el PSC. Ara sembla, segons l'actitud de Titón Laïlla al mig del ple, fins i tot han renunciat a fer d'oposició. Això sí, ningú no la podrà acusar de no activar l'economia.

➡️ Política

Més notícies: