Muntatge amb un pla mitjà de Carles Puigdemont, un altre de Pedro Sánchez i de fons la casa de Puigdemont a Waterloo amb Xavier Rius sortint d'una finestra amb les mans al cap
POLÍTICA

Puigdemont es baixa els pantalons

L'anàlisi de Xavier Rius sobre el pacte PSOE-Junts

Mentre la premsa processista s'arremanga per justificar el sí de Junts, molts ciutadans segueixen preocupats pel que va passar ahir al Congrés. Xavier Rius torna amb la seva anàlisi per posar els punts sobre les is. Que no els enganyin, això d'ahir va ser una baixada de pantalons en tota regla.

Puigdemont se baja los pantalones

Què és el que han aconseguit? Un, el reconeixement del català a la Unió Europea, que no depèn d'Espanya. Dos, el català al Congrés, que ja està en marxa. Tres, una comissió d'investigació sobre els atemptats del 17-A, i quatre, una comissió sobre l'espionatge dels malvats espanyols als pobres independentistes.

Com ha passat el processisme de l'estem a punt, el marxem i l'hem passat pantalla a l'esperpent d'ahir? Només cal obrir les principals capçaleres per veure de què va la cosa.

La premsa espanyola més de dretes obre avui amb la preocupació per les concessions de Sánchez a Puigdemont. En canvi, els diaris catalans emmascaren el retorn de Puigdemont al pujolisme pur i dur. El director d'E-noticies repassa la premsa i diu la seva sobre aquesta qüestió.

➡️ Política

Més notícies: