Muntatge amb un pla mitjà de Miguel Martínez somrient i un altre d'Arnau Borràs amb auriculars i micro davant. De fons, la imatge corporativa de Dolça Catalunya
POLÍTICA

'El procés ha estat l'estafa piramidal més gran que hi ha hagut mai a Catalunya'

Parlem amb Miguel Martínez, una de les cares visibles de Dolça Catalunya. Un projecte que aquest dijous a Barcelona celebra el 10è aniversari


Dolça Catalunya està de celebració. Un projecte que va començar de manera humil, ha anat creixent fins arribar als 10 anys en plena forma. Tenen un canal de YouTube -amb més de 130.000 subscriptors- ple de vídeos humorístics (imprescindibles) que deixen en evidència alguns dels tòtems processistes com Pilar Rahola, Oriol Junqueras o Artur Más. Compten amb una gran comunitat de lectors. I fins i tot han publicat un llibre.

Aquests són només uns exemples de la constància i èxit de Dolça Catalunya, un projecte sense ànim de lucre que aquest dijous a les 19h celebra el 10è aniversari a l'Hotel Diagonal Centre de Barcelona (carrer Balmes, 142) amb tots els seus seguidors. Per aquest motiu, a E-Notícies hem volgut xerrar una estona amb una de les seves cares visibles, Miguel Martínez.

Amb ell, parlem de les sorpreses que hi haurà a la festa d'aquest dijous, fem un repàs a algun dels millors moments de Dolça Catalunya i també riem una estona de les grans tardes de glòria que ens ha deixat el procés els últims 10 anys. 

10º ANIVERSARIO DOLÇA CATALUNYA: Hablamos con su cara visible, Miguel Martínez

➡️ Política

Més notícies: