Ajuntament de Calonge i Sant Antoni (Girona)
POLÍTICA

El poble on manen Junts, el PSC i el PP suma un nou suport

Després de la incorporació del grup municipalista Tots pel Poble, Calonge i Sant Antoni (Girona), "reforça l'estabilitat municipal"


L'equip de govern de Calonge i Sant Antoni (Girona) és molt peculiar. Actualment, el govern d'aquest poble català està regentat per la unió de Junts, PSC i PP.

A aquesta unió se suma el partit ara municipalista Tots pel Poble, amb Raoni Molina com a regidor de Platges i Salut.

Després d'un pacte entre Junts, el partit més votat a les eleccions municipals, PSC i PP, l'equip de govern es va formar en majoria absoluta, amb 9 regidors.

Aquesta setmana, el govern de Calonge i Sant Antoni ha tancat un acord amb Tots pel Poble.

Tal com apunten des de l'ajuntament, l'entrada del partit de Raoni Molina “reforça l'estabilitat” de l'equip municipal.

A partir d'ara, el govern municipal el formen sis regidors de Junts i que ostenta l'alcaldia, dos del PSC, un del PP i un de Tots pel Poble.

L'entrada de Molina a l'equip de govern de Calonge i Sant Antoni significa una reformulació de les competències. Així doncs, Tots pel Poble i Raoni Molina assumiran les àrees de Platges i Salut.

Raoni Molina, és tècnic superior en guiatge, informació i assistència turística, salvament, socorrisme i emergències sanitàries. El líder de Tots pel Poble, a més, gestiona una empresa de lleure i esports i dirigeix una empresa especialitzada en manutenció.

➡️ Política

Més notícies: