Muntatge de Pedro Sánchez aplaudint i, per darrere, Carles Puigdemont
POLÍTICA

Pedro Sánchez ja fa acudits sobre el verificador de Puigdemont

En la presentació del seu llibre 'Tierra firme', Pedro Sánchez va fer broma sobre diversos temes referents al seu pacte de Govern i al seu nou Consell de Ministres

Dilluns passat, el president del Govern, Pedro Sánchez, presentava 'Tierra firme' el seu últim llibre en què explica com ha viscut els seus últims quatre anys de mandat.

'Terra firme' es va presentar al Cercle de Belles Arts de Madrid. L'acte va ser conduït per Jorge Javier Vázquez, amb qui Sánchez va mostrar força complicitat.

Tal era el bon rotllo del polític i el presentador, que fins i tot van fer broma de diversos temes de plena actualitat.

Pedro Sánchez donant-li la mà a Jorge Javier Vázquez a la presentació del seu llibre 'Tierra Firme'

El més comentat després de la presentació del llibre del president del Govern, van ser les bromes sobre el verificador de Puigdemont. Cal recordar que aquest verificador internacional, que s'encarrega de mediar entre Junts i PSOE, és el salvadorenc Francisco Galindo.

Sobre aquest tema, Jorge Javier Vázquez ha preguntat jocós sobre la possibilitat que Pedro Sánchez pogués participar a 'Supervivientes', “per la seva capacitat de sobreviure als embats durant la seva trajectòria política”.

Davant d'aquestes declaracions, Pedro Sánchez es prenia la llicència de fer broma sobre el paper de Galindo. “On ho graveu? A Hondures? Millor ho feu a El Salvador, com tenim un mediador…”, feia broma el president del Govern.

Pedro Sánchez fa broma sobre la pèrdua de l'alcaldia d'Óscar Puente

El mediador no ha estat sobre l'únic que ha fet broma el president del Govern. Els missatges que publicava a Twitter quan no tenia un càrrec polític també han estat objecte de broma.

De fet, Pedro Sánchez no ha dubtat a parlar-ne. “He fet dos encerts a la meva vida. Deixar de fumar fa més de 20 anys, i ja fa més de 10 deixar les meves xarxes socials a les mans d'un Community Manager”, confessava.

L'arribada d'Óscar Puente al Ministeri de Transports també ha estat motiu d'aquesta distesa xerrada. Sánchez assegurava estar feliç amb la incorporació del val·lisoletà al Consell de Ministres.

Cal recordar que Óscar Puente va perdre l'alcaldia de Valladolid a les passades eleccions del 28-M, ja que PP i Vox van pactar per regentar la ciutat.

Sánchez ha explicat davant els assistents del Cercle de Belles Arts, que feia temps que anava darrere d'Óscar Puente per incloure'l al seu govern. Això va ser possible després del 28 de maig quan va deixar l'alcaldia de Valladolid. “Així que gràcies, Óscar”, apuntava el president del Govern.

➡️ Política

Més notícies: