Muntatge de Pedro Sánchez amb una explosió darrere
POLÍTICA

Els Meconios ho tornen a fer: arrasen amb la seva nova nadala contra Pedro Sánchez

Rondan ja els 700.000 visionats al seu perfil de Youtube amb el seu nou cantar nadalenc que trenca tots els registres

Ho van aconseguir ja fa unes setmanes amb la seva particular versió de Los Peces en el Río i, ara, ho repeteixen amb una altra nadala clàssica. El coneixes i, a més, l'has cantat milers de vegades. Són Los Meconios, aquest particular flagell musical satíric que fueteja el PSOE i els seus socis des de les xarxes. Ara, han decidit triomfar amb una versió d' Arre Borriquito .

Centenars de milers de visionats

A data d'avui, la particular versió 'meconia' del cantar nadalenc rondava els 700.000 visionaments. Comptava, a més a més, amb més de 900 comentaris. I pràcticament tots ells eren elogiosos.

No n'hi ha per menys. I no ho és perquè, amb Pedro Sánchez instal·lat a La Moncloa ja queda poca cosa a fer, més enllà de la sàtira més o menys gruixuda. Només cal veure com el PSOE ja està pagant les múltiples factures que deu a Bildu, Junts i qui convingui per entendre que la legislatura serà llarga.

Què expliquen Els Meconis?

En la seva versió de la tradicional nadala Arre Borriquito, Los Meconios fan servir una tornada que, com a poc, s'ha de definir com a singular. És la següent i passem a reproduir-la de manera literal i en la seva llengua original:

Tenemos Pedrito pa’ unos cuantos años

Y de Patxi, Puchi, Yoli y Bolaños

Con esta gentuza vamos apañaos

El gordo con ellos ya nos ha tocao’...

Final 'de traca'

El més inquietant de tot és el final del vídeo perquè la nadala s'interromp per fer-nos visualitzar un remei del missatge de la nit de Nadal. En ell, un somrient Pedro Sánchez suplanta un Rei Felip lligat de mans i anuncia una cosa que de moment és veritat només en la imaginació 'meconia'. Què és? Doncs un Cop d'Estat de debò que converteix Sánchez en president plenipotenciari.

Fins al nom que fan escollir Los Meconios a l'Estimat Líder és graciós: El Fraudillo de España. És la 'traca final' d'una parella de valencians que s'han proposat sorprendre'ns cada setmana amb una nova ocurrència. Segur que abans del 7 de gener tindrem més nadales versionades per aquest singular duet.