Primer pla de Teresa Giménez Barbat, amb rostre somrient, situat davant una paret plena de plantes
POLÍTICA

‘Pedro Sánchez farà el que sigui per arribar a la Moncloa’

Teresa Giménez Barbat, escriptora: “Els pactes amb Junts costaran molts calés”

L'escriptora Teresa Giménez Barbat considera, en aquesta entrevista, que ha estat un error del Partit Popular criticar tant Vox i que, en el fons, això impedirà a Alberto Nuñez Feijóo arribar a la Moncloa tot i que hagi guanyat les eleccions.

La que fora eurodiputada de Ciutadans afirma, en aquest sentit, que “el PP segueix caient a les trampes semàntiques de l'esquerra” i recorda que “Pedro Sánchez parla de progressista, amb dos collons”.

“Si un no té més remei que pactar amb Vox el que no pots fer és fer més por que els socialistes”, afegeix. “Han parlat pitjor de Vox enel PP que al PSOE”, prossegueix.

Muntatge de fotos de Santiago Abascal, líder de Vox, i Alberto Núñez Feijóo, líder del Partit Popular, tots dos amb rostre seriós

Teresa Giménez Barbat: “Els pactes de Pedro Sánchez costaran molts diners”

També critica que “una gran part del PP s'ha deixat arrossegar per un optimisme que era no veure la pell de l'os abans de caçar-lo” i que “al final resultarà que tenia raó Tezanos” en al·lusió al director del CIS.

Respecte a les negociacions entre el PSOE i Junts, ha afirmat que “Sánchez haurà de demanar el favor a un senyor fugat de la justícia”, però que “farà el que sigui” per arribar a la Moncloa encara que “igual es planten algunes institucions” en al·lusió a la fiscalia.

Finalment opina que “els pactes de Pedro Sánchez costaran molts diners” i lamenta que “els ciutadans no independentistes de Catalunya portem rebent bufetades des de fa molts anys”.

"Pedro Sánchez hará lo que sea para llegar a La Moncloa”

➡️ Política

Més notícies: