Fotomuntatge de Xavier García Albiol al capdavant i una rodona vermella amb el seu ingrés a l'hospital

POLÍTICA

Què li passa a Xavier García Albiol i per què està ingressat a l'hospital

L'alcalde de Badalona haurà de romandre en observació durant 24 hores després de patir un problema de salut

Xavier García Albiol, alcalde de Badalona, ha ingressat a l'hospital les últimes hores. Així ho anunciava el mateix expresident del PP a Catalunya a través del seu compte d'Instagram aquest dilluns, 22 d'abril.

El polític feia públic que havia hagut de ser ingressat a l'Hospital Municipal de Badalona després de patir un problema de salut, i que s'haurà de mantenir en observació durant almenys 24 hores més.

Xavier García Albiol, ingressat les últimes hores a l'hospital

"Avui he tingut un problema de salut i m'he de quedar ingressat durant 24 hores, però està tot controlat. Us ho explico al vídeo. Gràcies pels vostres missatges d'afecte i suport", publicava aquest dilluns Xavier García Albiol a través del seu compte d'Instagram.

Captura d'Instagram de Xavier García Albiol ingressat a l'hospital

L'acompanyava d'unes imatges d'ell mateix estirat a un llit de l'Hospital Municipal de Badalona, explicant que havia patit un sotrac a la seva salut i que havia de romandre unes quantes hores al centre sanitari.

"Com esteu veient avui la meva activitat és diferent. Estic en un lloc on un normalment no hi és", confessava. Tot i això, aprofitava Xavier García Albiol per treure ferro a l'assumpte, assegurant que "està tot més o menys controlat, però sí que m'he de quedar en observació".

El problema de salut que ha obligat Xavier García Albiol a ingressar a l'hospital

Com ha fet públic el mateix Xavier García Albiol al vídeo que ha publicat al seu compte d'Instagram, l'alcalde de Badalona hauria patit un problema al cor. "He tingut un problema per aquí", ha assegurat mentre s'assenyalava la zona.

Xavier García Albiol també confirmava que hauria de rebaixar la seva activitat les pròximes setmanes. "Això m'obliga a haver de desmuntar una part important de la meva agenda durant la setmana que ve".

"He d'abaixar el ritme perquè em diuen que porto un ritme molt alt i que no puc arribar a tot arreu", ha assegurat. Tot i això, ja ha confirmat que hi ha un esdeveniment que no es pensa perdre.

"Demà tant sí com no aniré a la fira de Sant Jordi i, si no, ja trucaran a la Guàrdia Urbana per aturar-me i impedir que surti", feia broma l'alcalde de Badalona.

➡️ Política

Més notícies: