Primer pla de Pablo Echenique amb cara d'ensurt
POLÍTICA

Pablo Echenique ataca Arturo Pérez Reverte i aquest el destrossa amb la seva resposta

Això de l'antic dirigent de Podem frega gairebé la gosadia i el porta, no ja a la irrellevància, sinó molt més enllà

Això que fa Pablo Echenique i que a qualsevol altre país estaria penat per llei, aquí només dóna per a nota en una avaluació d'equilibri discursiu. Des que no és ningú en política, el noi aprofundeix el pendent cap al fons d'Averno.

Per a qui no ho sàpiga (que n'hi ha molts i un, segur és Echenique) l'Averno és un cràter a prop de l'antiga ciutat de Cumas (Campania). Segons els antics grecs, era una de les entrades a l'inframón que existien.

Echenique sembla estar convençut que Twitter serveix per aconseguir notorietat quan no la mereixes, però té un problema. I aquest no és cap altre que el que provoca no saber que fer tonteries en aquesta xarxa és un passaport que et porta a ser un pobre home. Echenique com a acostuma, ha tornat a equivocar-se. Ho ha fet, a més, de la pitjor manera. I aquesta manera no és altra que entrar en querelles amb Arturo Pérez-Reverte.

Osadia o ignorància?

Per a Don Arturo, i Echenique ho hauria de saber, sobren els adjectius. Intentar agafar-lo en fals és cosa agosarada o, directament, de ximples i a això, just, és al que s'ha posat Pablo Echenique. Ho ha fet a propòsit de la Guerra de Gaza. I, és clar, amb la seva falta de coneixement i la seva esbiaixada forma d'entendre el món, Pablo ha sortit pitjor que malament.

Osadia, sens dubte

Pretendre no ja donar lliçons; sinó, directament, vilipendiar Arturo Pérez Reverte és cosa que no acostuma estar l'abast de cap persona. Això, i no cap altra cosa, és el que ha intentat qui, en el seu dia, va arribar a ser algú a Podemos.

S'atreviria Pablo Iglesias a una cosa així? Costa imaginar-ho; però, vist el que li ha passat a Pablo Echenique, sembla gairebé com si ni tan sols Yolanda Díaz gosaria tant. Que Pablo (Echenique) està perdut ho sap tothom. I el pitjor de tot és que l'altre Pablo (Iglesias) també ho sap.