Montatge del Periodista Xavier Rius amb una captura del diari de fons
POLÍTICA

Com comentar al nou E-Notícies: més fàcil i àgil

Aquest és el nou sistema de comentaris d'E-Notícies

Després de molts anys, E-Notícies ha modernitzat la seva pàgina web i també la plataforma de comentaris. Una plataforma millor, amb més possibilitats i que compleixi amb el GDPR. Entenem que el canvi ha desorientat alguns dels nostres lectors més antics i fidels. Però en pocs dies es veuran els grans avantatges del nou sistema i entendran en un primer moment els pocs desavantatges que té.

Igualment, per qualsevol consulta personalitzada sobre els comentaris, podeu enviar-nos un correu a hola@e-noticies.cat i estarem encantats d'ajudar-vos.


Com llegir els comentaris?

Per llegir els comentaris que hi ha a cada notícia, només cal fer clic a la barra vermella al principi o al final de cada notícia i s'obrirà un widget amb tot el fil de comentaris. Com a novetat important, a partir d'ara, els comentaris seran ordenats pels més llegits i/o votats per la resta de lectors.

Captura E-Noticies


Com comentar el nou e-Notícies?

Comentar al nou E-Notícies és aparentment més difícil que abans, però un cop s'acostumin al nou format, tots els nostres lectors ho agrairan. Per l'agilitat i perquè els comentaris dels usuaris registrats es publicaran automàticament. Per comentar, només cal que feu clic al botó vermell “Llegir i comentar”.


Un cop obert el widget de comentaris, podeu triar entre comentar sense registre o amb registre:


Comentant amb el registre: Comentar amb el registre és la manera més ràpida i còmoda de comentar. El primer comentari requereix una mica més d'esforç (només 2 minuts), ja que cal registrar-se, però després és molt més àgil i els comentaris es publiquen a l'instant.

Captura E-Noticies 5

El registre es pot fer amb Twitter, Google o Facebook o a la mateixa plataforma Disqus. Només has de registrar-te una vegada i després podràs comentar sense problemes tantes vegades com vulguis. Aquests comentaris, insistim, ja no requereixen moderació i es publiquen immediatament.


Comentari sense registre: És similar al model anterior però molt més laboriós. I cal repetir-ho cada vegada que vulguis comentar. Per això recomanem que tots els nostres lectors dediquin 2 minuts un sol cop en 'loguejar-se', ja que queda per sempre. Has de comentar, afegir un nom i un correu electrònic com abans.

Captura E-Noticies

Un cop afegit el nom, se li presentarà la possibilitat de comentar com a convidat, tal com es veu a la foto de sota.

Captura E-Noticies

Després has d'acceptar totes les polítiques de privacitat i fer clic a la barra grisa amb la fletxa. Com podeu veure, comentar sense registre és més costós que amb el registre.

Recomanem que els nostres lectors perdin dos minuts i es registrin una sola vegada utilitzant qualsevol dels mètodes disponibles: Google, Facebook o Twitter.

Captura E-Noticies