Fotomuntatge de Quim Torra amb una imatge de la seva dona, Carola Miró

POLÍTICA

Mor Carola Miró, dona de l'expresident de la Generalitat Quim Torra

Carola Miró ha mort aquest dissabte passat a l'Hospital Santa Caterina de Salt a causa d'un càncer


Carola Miró, dona de l'expresident de la Generalitat, Quim Torra, ha mort aquest dissabte passat a Girona als 58 anys. La dona de Quim Torra no va poder superar un càncer després de més de nou anys de lluita contra la malaltia. Al febrer del 2020 Carola Miró va ser operada d'un tumor cancerós.

Segons les primeres informacions, aquest dissabte a la nit, va morir a l'Hospital Santa Caterina de Salt. Carola Miró, natural de Barcelona, ​​va estudiar magisteri i era mestra a l'Escola Thau de Barcelona fins que es va veure obligada a deixar les classes a causa de la malaltia.

Quim Torra i Carola Miró tenen tres fills en comú: la Carola, el Guillem i l'Helena. Una trista notícia que ha suposat un gerro d'aigua freda per als familiars i amics de la víctima. Tal com hem anunciat anteriorment, Carola Miró ha perdut la vida a causa d'un càncer.

Mor la dona de Quim Torra a causa d'un càncer

En un comunicat, han destacat de la dona "la seva bondat, entrega als altres, generositat, lluita i un amor incondicional per la família, els amics, els alumnes i la pàtria". On asseguren que han caracteritzat la seva vida fins al final.

La família s'ha mostrat "profundament agraïda" amb el personal mèdic i sanitari que ha atès Carola Miró durant tots els tractaments i les intervencions. Quim Torra també ha volgut enviar un missatge de "força i coratge" a tots els malalts de càncer.

El comiat es farà en la més estricta intimitat familiar i sense servei de protocol. L'expresident ha suspès tots els actes que tenia previstos per als pròxims dies.

Primer pla de Carola Miró, dona de Quim Torra

Condols a través de les xarxes socials

La xarxa s'ha omplert de mostres de suport a Quim Torra per la mort de Carola Miró. L'expresident i candidat de Junts per Catalunya, Carles Puigdemont, ha volgut dedicar unes paraules al seu company. "Commogut i entristit per la mort de Carola Miró; més que mai, amb el president Quim Torra i la seva família".

El president de la Generalitat i candidat d'ERC, Pere Aragonès, també n'ha mostrat el seu condol. "El meu condol al president Quim Torra per la mort de la seva dona Carola Miró. Una abraçada molt forta a tota la família en aquests moments difícils, descansi en pau", ha conclòs.

➡️ Política

Més notícies: