Primer pla de Nacho Martín Blanco
POLÍTICA

El mític Petri de TV3 anomena 'espècie invasora' a un diputat del PP

Espinete mai ho faria

Algú s'imagina, què sé jo, Chelo Vivares -l'actriu que donava vida a Espinete- insultant via Twitter Carles Puigdemont? Segur que no. Però com que a Catalunya ens agrada que el món ens miri, acaba de passar una cosa tal que això: el Petri del Club Super 3 insulta un diputat del PP.

Nacho Martín Blanco és la víctima

Nascut el 1959, Ramon Peris-March va deixar d'encarnar el Petri del Club Super 3 el 2001. Al mític programa infantil s'encarregava de rebre els missatges dels súpers al seu Petrifax. Ara, es dedica a anomenar 'terrorista' i 'espècie invasora' el diputat popular per Barcelona al Congrés Nacho Martín Blanco.

Singulars opinions

Ramon Peris-March carrega contra Martín Blanco a propòsit d'unes paraules d'aquest sobre la Guerra de Successió. El diputat popular, també a Twitter, va recordar el dia 11 que Rafael de Casanova deia lluitar “per la Pàtria i per la llibertat de tot Espanya”.

El que indica Martín Blanco és un fet àmpliament documentat, però a Petri no li sembla bé. Últimament, segons sembla, es dedica a exercir de coach dels nous actors del Club. Estem davant d'un altre processista sobradament ben col·locat?

Inscriu-te al butlletí d'E-NotíciesLes NOTÍCIES DE VERITAT
Inscriu-t'hi

Adoctrinador adoctrinat?

Cal recordar, amb tot, que el tal Petri parlava al programa més aviat poc, per la qual cosa no és que adoctrinés gaire. Ell, però –no queda clar per qui- si sembla certament adoctrinat. Compra, literalment, el relat del processisme més hiperventilat. Per això, acusa "Espanya" d'“assassinar milers de catalans després del 1714 per instaurar la llei i la cultura castellana”.

A sobre, fan seu

El pitjor del cas és que Nacho Martín Blanco, que va néixer el 1982, es confessa fan del tal Petri. Fins ara, se suposa: "quan veia el Club Super 3 mai vaig pensar que el seu simpàtic presentador m'acabaria anomenant terrorista i espècie invasora”. I només per explicar la veritat sobre un fet històric.

En fi… segons com, millor que els nens s'entretinguin amb el Tik Tok. O que s'amorrin a la Play. Per sort, un servidor era més de Barri Sèsam. Gràcies a això, no m'he portat cap decepció, de moment.

➡️ Política

Més notícies: