Pla mig curt de Pedro Sánchez amb cara de preocupació i amb la mà dreta a la barbeta i de fons una imatge aèria de l'acampada del 15M a la Porta del Sol de Madrid de nit
POLÍTICA

Los Meconios versionen 'El Tamborilero' contra Pedro Sánchez i arrasen a les xarxes

Fa un mes, van convertir 'Soy un Truhán' a 'Soy un Traidor' i li van dedicar també al Presidente


A si mateixos, ells prefereixen anomenar-se Los Meconios, que aquest és el nom que van posar al seu duet; però hi ha qui prefereix referir-se a ells com els BackStreet Boys de Vox. Gabriel Rufián, que també se'ls escolta sovint, intenta faltar-los dient que són els OBK fatxes.

Dels seus gustos musicals (dels de Rufián) se'n sap que va ser una pobra víctima d'Operación Triunfo i, per això, va per la vida confessant ser fan de David Bisbal. Els seus pares, i això també ho ha dit, preferien Serrat o Sabina. Tot i això, sembla que al seu avi –republicà i socialista, però inequívocament espanyol segons un germà que li queda viu- sí que li podria agradar l'últim hit de Los Meconios. Es tracta d'una particular versió de la nadala El Tamborilero en la qual a Sánchez se li diu de tot menys guapo.

Mig milió de visualitzacions en tres dies

La nova peça de Los Meconios -que efectivament són igual de ben plantats que els OBK, per a horror de Rufián- acumulava aquest 13 de novembre 446.000 visualitzacions a Youtube. Es va penjar el 10 de novembre i va camí de superar altres hits del duet valencià. Un dels més escoltats va ser Papa, que acumula 900.000 visualitzacions al seu canal. Amb aquesta cançó, van reivindicar l'orgull de ser pare pocs dies després que Rigoberta Bandini presentés la seva cançó Ay, Mamá.

'Espanya no es ven'

La versió 'meconia' d'El Tamborilero és un atac frontal a Sánchez i el seu acord amb Junts i la resta d'aquesta amalgama de partits que Rubalcaba va batejar com Frankenstein. La lletra no deixa cap mena de dubte. A més a més, com el hit de Rafael, s'encomana amb molta facilitat. I consti que el que reproduïm només és la primera estrofa…

Vamos camino hacia la destrucción

Guiados por el alma de un dictador

Que es capaz de todo por su ambición

Hasta poner en venta a nuestra Nación

Por un sillón, por un sillón…

Y ahora el pueblo unido ha de estar

Y alzar la voz.

De tota manera cal dir que té molta més 'pegada' la versió (també dedicada a Su Sanchidad) de Soy un truhán del gran Julio Iglesias que van presentar fa un mes. Fins ara, només té 184.000 visualitzacions.

➡️ Política

Més notícies: