Imatge de Marc Sivillà i Salvans, regidor de Fonollosa, al Bages
POLÍTICA

Marc, el regidor de Sumem-ERC que ha mort massa jove

Regidor per la coalició Sumem-ERC de la localitat de Fonollosa, al Bages, ha mort de manera sobtada als 44 anys


Consternació a Fonollosa, a la comarca del Bages. Marc Sivillà i Salvans, regidor del municipi, ha mort de manera sobtada aquest diumenge, 10 de desembre, de matinada. De 44 anys, Sivillà era el regidor de Cultura i Esport per la coalició Sumem-ERC.

La notícia de la seva mort ha generat sorpresa i estupor a Fonollosa. Sivillà era un tipus vitalista, esportista i que no tenia cap malaltia. La localitat, que comprèn els 4 nuclis de Fals, Camps, Canet de Fals i Fonollosa, ha decretat tres dies de dol.

Sivillà va entrar a l'Ajuntament a les passades eleccions municipals del 28 de maig amb la llista de Sumem-ERC. Durant sis mesos ha exercit el càrrec de regidor.

Ara, l'autòpsia intentarà donar llum a una mort que, segons reconeixen, ha agafat totalment desprevingut tot el municipi.

Nascut a Manresa, Sivillà combinava la seva tasca a l'Ajuntament de Fonollosa amb la seva feina al departament financer en una indústria de Santpedor. Sivillà també era pare d'una nena petita.

Marc Sivillà: entusiasta i treballador

Mitjançant un comunicat, l'Ajuntament de Fonollosa ha volgut donar el darrer adéu a Marc Sivillà Salvans. "Amb profunda tristesa lamentem comunicar la sobtada mort del nostre company i regidor de l'ajuntament de Fonollosa, Marc Sivillà", han dit.

"En Marc era una persona entusiasta i treballadora, que des del mes de juny passat havia assumit les regidories de cultura i esports amb el seu caràcter vital i positiu. Ens deixa massa aviat", afegien des de l'Ajuntament.

Finalment, el comunicat ha servit per traslladar el condol també a la família. "Tota la corporació municipal volem traslladar el nostre profund sentiment a tota la seva família, amistats i, en especial, a les seves estimades Judit i Ona", comentaven.

Tres dies de dol a Fonollosa

L'Ajuntament de la localitat del Bages ha decretat tres dies de dol després de la sobtada defunció del regidor. Així mateix, la localitat ha anul·lat fins dimecres que ve, 13 de desembre, totes les activitats organitzades pel consistori.

"El teu record sempre es mantindrà viu. T'estimarem sempre. Descansa en pau", han dit des de l'Ajuntament de Fonollosa.

Des d'E-Notícies també volem traslladar el condol a la família i amics de Marc Sivillà i Salvans. Descanseu en pau.

➡️ Política

Més notícies: