Imatge de Manuel Martínez, alcalde del PP a Yémeda, en un primer pla
POLÍTICA

Manuel, l'alcalde del PP que ha mort i deixa el partit trencat

L'alcalde de la localitat de Yémeda va morir dimecres passat, 13 de desembre, un tràgic accident de trànsit a la CU-5042

Consternació al PP. Manuel Martínez, alcalde del Partit Popular a la localitat conquense de Yémeda, ha mort en un accident de trànsit. Els fets van tenir lloc dimecres passat, 13 de desembre, a primera hora. Pel que sembla, el seu vehicle va sortir-se de la carretera CU-5042 i va acabar precipitant-se a les vies del tren.

"Consternats per la tràgica mort de Manuel Martínez, alcalde de Yémeda. Un defensor del seu poble, lluitador i generós", han dit des del PP mitjançant X, abans Twitter.

Des del partit, en el qual defineixen Martínez com un "lluitador", afegeixen: "Volem mostrar les nostres condolences a la seva dona i fills, la seva família i amics en uns moments en què no hi ha consol. DEP Manolo".

Així mateix, el president del PP a Castella i la Manxa, Paco Nuñez, també s'ha volgut acomiadar de l'alcalde de Yémeda. "Lamento la mort de Manuel Martínez. El meu condol a la seva família, amics i al PP de Cuenca", ha dit.

Així mateix, el Partit Socialista de Cuenca també va voler enviar el condol després de la mort de Martínez.

Un tràgic succés

Va ser a les 07.45h de dimecres passat, 13 de desembre, quan va tenir lloc el sinistre. A la CU-5042, carretera comarcal de la província de Cuenca, Manuel Martínez va sortir-se de la via amb el seu vehicle per causes que encara no se saben.

Les autoritats que van acudir fins al punt del sinistre van explicar que Martínez viatjava sol al turisme. Pel que sembla, després de sortir-se de la carretera, el cotxe es va precipitar per un barranc.

Tot seguit, el vehicle va acabar sobre les vies del tren. Finalment, les autoritats desplaçades fins a la CU-5042 no van poder fer res per salvar-li la vida.

Els Bombers de Motilla del Palancar van ser els encarregats de rescatar el cos de la víctima. Finalment, el metge que va acudir al lloc dels fets va certificar la mort de Manuel Martínez, batle de Yémeda.

Des d'E-Notícies volem enviar el nostre condol a la família i amics de Manuel Martínez.

➡️ Política

Més notícies: