Primer pla d'Ignacio Garriga a la seu de Vox
POLÍTICA

El malnom amb què Ignacio Garriga (Vox) ha rebatejat el PSC

El portaveu de Vox al Parlament ha acusat Pedro Sánchez d'"indultar els responsables del cop d'Estat"


El secretari general de Vox, Ignacio Garriga, ha assegurat que el Partit Socialista ha blindat “els seus propis privilegis”.

“Avui el Partit Socialista deixa d'existir i passa a ser el Partit Separatista de Catalunya”, ha apuntat Garriga durant el míting celebrat a Cornellà (Barcelona). El president de Vox al Parlament de Catalunya ha deixat clar que “només hi ha una alternativa per tornar la llibertat, la prosperitat i la seguretat”.

Segons Garriga, el partit de Pedro Sánchez “ha traït la gent obrera”. Entre aquestes traïcions hi ha: “la rendició davant el senyor Pujol per donar-li més competències i la cessió del 15% sobre la recaptació de l'IRPF, la reforma de l'Estatut que excloïa l'espanyol i envaïa competències al Govern nacional, i l'expulsió de la nostra llengua comuna de les aules i les institucions”.

Ignacio Garriga de Vox visiblement enfadat en un míting

El portaveu de Vox ha volgut recordar que, el 2021, Pedro Sánchez “va indultar els responsables del cop d'estat, va suprimir el delicte de sedició i va rebaixar la malversació”. Fent referència a Junts i ERC, Garriga ha assegurat que Sánchez “està disposat a posar fi a l'estat de dret, amb la nostra democràcia i amb la nostra unitat nacional”.

A més, Ignacio Garriga ha destacat el paper de Vox a la situació política actual. Segons el portaveu, Vox “defensa la gent humil, la gent que vol prosperar i que vol un futur en igualtat de condicions”.

Rodrigo Alonso, líder sindical de Solidaritat, ha acompanyat Garriga al míting i ha dedicat unes paraules a UGT i CCOO. Alonso ha assegurat que els sindicats “han de sentir vergonya per no sortir al carrer a defensar els treballadors d'Espanya davant del cop d'estat”.

Tot i això, Alonso ha reafirmat que Solidaritat “està al servei dels treballadors d'Espanya, lluitant contra els traïdors i a favor de la unitat d'Espanya, de l'estat de dret i sobretot de la democràcia, perquè és la nostra obligació arribar als nostres fills una Espanya unida, amb un estat de dret enfortit i una democràcia fèrria”.

➡️ Política

Més notícies: