Macarena Olona registra el partit Caminant Junts el 31 de maig de 2023
POLÍTICA

Macarena Olona munta el seu propi VOX

L'ex de VOX registra la seva pròpia marca i el 23J serà presentada

Una més que s'apunta a la festa. Macarena Olona, exdiputada de VOX que va marxar de males maneres, acaba de registrar el seu propi partit. Es tracta de Caminando Juntos, la marca electoral d'Olona que pretén anar “més enllà de l'esquerra i la dreta”. Sorprèn d'algú que ve de VOX.

Macarena Olona va ser la cap de cartell de VOX per a les eleccions andaluses i va fracassar estrepitosament. No va poder contenir la marea blava de Juanma Moreno i a partir d'aquí la seva relació amb Santiago Abascal es va anar deteriorant fins que va abandonar el partit de males maneres.

Ara, Olona ha confirmat davant el Ministeri de l'Interior que ha registrat el seu nou partit i que es presentarà a les eleccions del proper 23 de juliol. Està segura que té espai electoral entre “els desencantats de VOX” i altres formacions polítiques. Té la intenció de tornar al Congrés dels Diputats i aspira a presentar-se en 10 províncies. Tal com avança El Español, el més normal és que Macarena Olona no sigui la cap de llista per Madrid, sinó per Granada.

No se sap massa sobre els ideals polítics de Caminando Juntos. Només la imatge que Olona va compartir en la seva publicació a xarxes, on es pot llegir: “Caminant amb el peu esquerre i amb el dret”. Ara, el seu principal objectiu és trobar militants i persones disposades a formar un projecte que neix sense ideologia ni militants. A primera vista, sembla una tasca titànica i -gairebé- impossible.