Muntatge amb fosses personatges i fons difuminat
POLÍTICA

El moment en què Luis Rubiales esmenta Vox i Ana Pastor el talla

L'expresident de la RFEF assegura que els d'Abascal són els únics que no han demanat mai entrades

L'entrevista d'Ana Pastor a l'expresident de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, és el més comentat avui. Més de dos milions i mig de persones van seguir en directe 'L'Objectiu' de La Sexta, en què Rubiales va donar les seves explicacions. A l'entrevista es van tractar tots els temes polèmics que envolten l'expresident, i va acabar apareixent també la política.

En un moment donat, Luis Rubiales assegura que “tots els partits nacionals que no són independentistes, a excepció de Vox, ens han demanat entrades moltíssimes vegades”. L'expresident de la Federació puntualitza que a Vox “no ens han demanat mai entrades, encara que els hem convidat i han vingut”. Una afirmació que a Ana Pastor no li va agradar gaire, i el va tallar dient que “sap que no li pregunto pel tema de les entrades”.

Tot i això, les paraules de Rubiales no han passat desapercebudes i les xarxes se n'han fet ressò. “Un Rubiales que ara utilitzen com a notícia per tapar la corrupció, explica que l'únic partit que no ha demanat favors és Vox i Ana Pastor el talla immediatament”, descriuen a Twitter. Molts consideren que “és l'únic partit digne a Espanya” i que “és diferent de tots els altres”.

Luis Rubiales, més a prop de Vox

Durant molt de temps es va especular que Luis Rubiales era l'home del PSOE al futbol. El seu pare havia estat alcalde socialista i pel que sembla l'expresident de la Federació també tenia preferència pel color vermell. Però l'escàndol del petó a Jennifer Hermoso ha canviat les coses, i ara sembla que té més afinitat amb el partit de Santiago Abascal.

Cal recordar que PSOE, Sumar i PP van demanar la dimissió de Rubiales, mentre que Vox va condemnar la “cacera política i mediàtica a què se li està sotmetent”. Els votants de Vox també són els que menys condemnen l'actuació de l'expresident, segons les enquestes. Era inevitable que la política acabés apareixent a l'entrevista d'Ana Pastor a Rubiales, tot i que va ser en un sentit que la periodista no esperava.

L'actitud d'Ana Pastor ha estat molt criticada per les seves interrupcions contínues, sobretot quan Rubiales deia alguna cosa que a ella no li agradava. Cosa que va ser molt evident en el cas de la menció a Vox. No són pocs els que pensen que l'actitud de la periodista va acabar afavorint la imatge de l'expresident de la RFEF.

➡️ Política

Més notícies: