Muntatge del primer pla de les cares de Gabriel Rufián i Luis Figo
POLÍTICA

Figo torna a enfonsar Gabriel Rufián per la seva xuleria i l'altre respon el de sempre

No és la primera vegada que Gabriel Rufián rep una papa de Luis Figo


Gabriel Rufián té més seguidors potser a Madrid que a Barcelona, però també té qui no el suporta, i no és per menys. Un és Luis Figo, l'exjugador del Futbol Club Barcelona i el Reial Madrid, que mai no ha amagat la seva ideologia. A Figo li agrada l'ordre i assenyala la incoherència de les esquerres cada cop que pot. No és la primera vegada que el portuguès retrata Gabriel Rufián, a qui té un 'afecte' especial.

Tot començava  amb el discurs de Rufián a la sessió d'investidura de dimecres. Amb el seu habitual to xulesc, el líder d'ERC a Madrid va llançar una advertència a Pedro Sánchez.

"I senyor Sánchez, una última cosa, miri aquest hemicicle. Mira'l un segon. Veu aquí alguna alternativa a nosaltres? Veu aquí a Albert Rivera o Arirmadas? No, oi? No se la jugui. No se la jugui, cregui'm", deia Gabriel Rufián.

El discurs va agradar molt a l'esquerra espanyola, per a qui sempre parla Gabriel Rufián, però no tant a Catalunya. Tampoc a Luis Figo, que va voler destacar la seva xuleria i el va acusar de "pseudo català". No sabem si Figo va voler evidenciar que no és independentista, que passa més temps a Madrid que a Barcelona. O, potser, simplement que Rufián és un producte artificial, sense gaire ideologia.

El cas és que la publicació de Luis Figo ha tingut resposta. Gabriel Rufián ha tornat amb el mateix i ha respost Luis Figo amb un enllaç del web de l'Agència Tributària. Concretament com pagar, ajornar o consultar els deutes de qualsevol amb Hisenda. Tot perquè el 2012 Luis Figo va ser condemnat a pagar 2,5 milions d'euros a Hisenda per no abonar l'IRPF entre el 1997 i el 1999.

Rufián ja va fer servir el mateix va argumentar el 2020. Luis Figo, fart del polític d'Esquerra afirmava també a Twitter: "Alguna vegada heu vist aquest personatge en la seva intervenció proposar solucions per al que sigui? I a més el que costa per a tots els espanyols . Més productivitat i respecte i menys crispació". Gabriel Rufián ja treia això d'Hisenda llavors: "El que de veritat costa diners als espanyols és no pagar a Hisenda, Luis".

Figo no va callar i va llançar el zasca definitiu, potser el que més ha retratat Gabriel Rufián: "He pagat més a Hisenda dormint que possiblement tu despert tota la teva vida". Ja ho veuen, enemics íntims.

➡️ Política

Més notícies: