Fotomuntatge amb les cares de Pedro Sánchez seriós i mirant al capdavant i Susanna Griso amb la cara seriosa
POLÍTICA

El lleig de Pedro Sánchez a Susanna Griso quan no li agrada la pregunta

El president del Gobierno ha protagonitzat una topada amb Susanna Griso en parlar de l'estatut d'autonomia de Catalunya

Instants de tensió a Antena 3. El president del Gobierno, Pedro Sánchez, acudia aquest dijous, 7 de desembre, al programa que dirigeix Susanna Griso, 'Espejo Público'. Ho feia per presentar el seu nou llibre, Tierra Firme.

Com era evident, però, durant l'entrevista s'han tractat altres temes d'actualitat. Des d'Alberto Núñez Feijóo i del PP a, és clar, la famosa llei d'amnistia del PSOE pactada amb els partits independentistes, la qual ha provocat una onada de manifestacions per tot Espanya durant les últimes setmanes.

Tot i això, el moment més tens ha estat provocat pel mateix Pedro Sánchez. El president del Gobierno s'enganxava amb la presentadora catalana en treure el tema de l'estatut d'autonomia de Catalunya. I ha acusat Susanna Griso d'estar tergiversant les seves paraules.

El lleig de Pedro Sánchez a Susanna Griso en directe

Pedro Sánchez era el principal protagonista d'un moment de màxima tensió a 'Espejo Público'. El president del Gobierno anava al programa de Susanna Griso aquest dijous, 7 de desembre, a Antena 3 per parlar del seu nou llibre, Tierra Firme.

I també per posar damunt la taula algunes de les qüestions actuals. Encara que tot semblava transcórrer amb total normalitat, d'un moment a l'altre s'ha desfermat la tempesta. Pedro Sánchez no dubtava i feia un lleig a Susanna Griso després de treure el tema dels estatuts d'autonomia de les comunitats autònomes.

"Em fa gràcia que el PP tracti de trobar crítiques als discursos de la presidenta del Congrés fins a sota de les pedres", començava de manera contundent Pedro Sánchez. Al que Susanna Griso li rebatia ràpidament: "No ha invocat el dret a decidir Francina Armengol?".

"Però a veure, Susanna, crec que tenim una certa perspectiva de la democràcia al nostre país. Quan es reformen els estatuts d'autonomia a les comunitats autònomes, com va passar, per exemple, a Catalunya, no es va cridar a les urnes?".

Instant en què la presentadora de 'Espejo Público' no es podia creure les paraules del 'socialista'. "M'està parlant d'una consulta sobre un referèndum català". "No, no, no", ha reculat ràpidament Pedro Sánchez. "Estic parlant de la reforma dels estatuts d'autonomia".

Tot i això, Susanna Griso ha tornat a interrompre l'entrevista. "Per això dic, perquè això és la 'via Iceta", i no sé si és el que vostè està dient ara mateix." "No, no, no, perdona. No tergiversi vostè les meves paraules", ha esclatat Pedro Sánchez després de les insistències de Susanna Griso.

Susanna Griso a Pedro Sánchez: "Jo li pregunto, no tergiverso"

Unes paraules que Susanna Griso ha recollit amb calma. "Jo li pregunto, no tergiverso", li assegurava contundent. "Li pregunto si està plantejant la 'via Iceta", és una nova consulta o un nou referèndum?"

No ha estat aquest, però, el primer lleig del president del Gobierno cap a Susanna Griso. El juliol d'aquest any, la periodista confessava públicament que Pedro Sánchez havia cancel·lat a darrera hora la seva entrevista.

"M'agradaria dir-los que en uns minuts entrevistarem el president del Gobierno", deia visiblement enfadada Susanna Griso.

"Però ens ha anul·lat l'entrevista. Té una agenda molt ocupada el president. Ha visitat 13 platós d'estudis de televisió i ràdios, però no ha trobat temps, fixeu-vos, per trepitjar la meitat sud d'Espanya".

➡️ Política

Més notícies: