Foto de grup de la selecció espanyola de futbol femení celebrant el Mundial, amb les jugadores abraçades cridant
POLÍTICA

Junts també es posa la samarreta de la Selecció Espanyola

L'ajuntament de Vilassar de Mar va celebrar efusivament la victòria

Les jugadores de la Selecció Espanyola femenina de futbol han aconseguit unir tot un país més enllà dels odis i les rivalitats. Fins i tot Junts, el partit de Carles Puigdemont, ha pujat al carro de la Roja. L'ajuntament de Vilassar de Mar, governat pels independentistes, va celebrar la victòria del Mundial en gran mesura.

Aquesta localitat barcelonina de 21.000 habitants es va bolcar diumenge passat en la final del Mundial Femení amb la Selecció Espanyola. No n'hi ha per menys. Allí va néixer i va créixer Ona Batlle, una de les jugadores més destacades d'aquest combinat que ha fet història.

Junts, amb la Selecció Espanyola

L'orgull de la localitat per la seva jugadora va fer que Junts s'empassés el seu odi a tot allò espanyol per animar La Roja com un més. El partit de Puigdemont va convidar els veïns a veure la final a l'acte organitzat per l'ajuntament a la Penya Barcelonista. “Aquest diumenge, l'Ona pot continuar fent història, vine a animar-la”, van posar a les seves xarxes socials.

Com a tots els racons d'Espanya, a Vilassar de Mar molts veïns també es van enganxar al televisor per seguir la final. És clar que el gest de Junts no va agradar a tothom. Un sector radical de l'independentisme va reaccionar a la invitació amb insults i faltes de respecte als comentaris.

Insults i faltes de respecte

Militants i simpatitzants de Junts van mostrar la seva indignació pel suport a la selecció espanyola. No van faltar els “puta Espanya” i les mostres d'odi tant al país com a la selecció. Però van ser més els suports, com va quedar demostrat amb el ple que va registrar la seu de la Penya Barcelonista.

El mateix ajuntament va celebrar el triomf mostrant-se “orgullós de la conquesta i de la trajectòria d'Ona Batlle”. A més, ja preparen un acte d'homenatge que se celebrarà "depenent de l´agenda de la futbolista".

Ona, orgull de Vilassar

Més enllà de l'odi, Ona Batlle ja és símbol i orgull de la seva localitat. La jugadora nascuda a Vilassar de Mar el 1999, es va formar a les categories inferiors del Barça i va fer el pas al futbol professional guanyant la Segona Divisió com a blaugrana. Després d'una etapa d'èxit al Manchester, aquest any ha tornat a Barcelona.

Ona va formar part del motí de les 15 contra el seleccionador Jorge Vilda, encara que al final van signar la pau. Vilda la va seleccionar per al Mundial i va ser una de les artífexs de l'èpica semifinal contra Suècia. Amb el seu triomf, Batlle ja és història del futbol espanyol pesi a qui li pesi.

➡️ Política

Més notícies: