Primer pla de Jordi Évole mig somrient en un photocall.
POLÍTICA

Pluja de crítiques a Jordi Évole en intentar riure's de les protestes a Ferraz

‘Zero lliçons de gent com tu’


El compte de X de Jordi Évole és una font sense fi de polèmiques. I la darrera, és clar, ha vingut arran de la seva opinió sobre la situació política que vivim. Concretament, un missatge referint-se a les manifestacions d'aquests dies a Ferraz: la cascada de respostes ha estat intensa.

'Un altre defensor del nou règim'

A ningú se li escapa que Jordi Évole encara arrossega l'àcida ironia de la seva època com a “follonero”. Ironia a la qual li treu un fort rendiment amb els seus gairebé quatre milions de seguidors i la seva orientació política per tots coneguda. La dinàmica és gairebé sempre la mateixa: un tema d'actualitat rematat amb un missatge mordaç.

El que passa és que a no tota la fauna de X li fa gràcia. I en particular, l'últim missatge, parlant dels manifestants a la seu del PSOE, més que gràcia ha provocat indignació.

Aquesta vegada, els que protestaven han fet un pas més enllà per acabar insultat les ministres del govern. Alçaven a l'aire nines inflables alhora que cridaven '¡Aquestes són les ministres del PSOE!'. Al que Évole ironitzava dient “Ens van dir que pujarien les temperatures, però no que les nits de novembre serien vergonyoses”.

Són multitud els usuaris que s'indignen davant els tweets d'Évole, a qui solen retreure el seu passat i una recurrent doble moral. Per això, han obert foc a discreció, posant Évole entre els defensors del nou règim. 'Mira que ets meapilas, Jordi' o “Mamporrero del poder”.

La resposta més estesa: blanquejador d'etarres

Si per algun costat els insults s'han concentrat cap a Évole, ha estat per la qüestió d'ETA. Molts l'acusaven de ser un “blanquejador d'etarres” i tenir apropaments perillosos amb membres de la banda terrorista. Assumpte aquest que Évole va desempolsar fa poc amb una pel·lícula que va fer sobre ETA i el terrorista Josu Ternera.

Captures de diverses piulades crítiques amb Jordi Évole
➡️ Política

Més notícies: