Primer pla de Jordi Cañas amb ulleres de pasta i barba amb cara seriosa

Jordi Cañas: 'Els catalans no independentistes serem sacrificats'

Entrevista a l'eurodiputat de Ciutadans

Enganxo Jordi Cañas a la seu de Ciutadans abans d'anar-se'n a Brussel·les i aprofito per fer-li una entrevista ara que Puigdemont és al candeler. "No hi ha res pitjor que un jugador no racional", adverteix, tot i que admet que "ha tingut un cop de sort".

Logo de WhatsAppNOVETAT A WHATSAPP: Uneix-te a la comunitat d'E-Notícies. Informa't i comenta sense censura les notícies de veritat.

Cañas considera que "estava mort políticament" i en un mes les eleccions ho han "convertit en decisiu". L'eurodiputat de Ciutadans, com no pot ser altrament, és molt crític amb l'amnistia.

"No és amnistia, és amnèsia" perquè, a parer seu, es "vol reescriure-la història del que va passar". En aquest sentit, recomana la lectura de la sentència del Tribunal Suprem sobre el procés. "Aquí està tot", afegeix. "I ara li donaran la volta", insisteix.

També recorda que Sánchez vol amnistiar "que van trencar el principi de legalitat" i que auguraven que "ho tornarien a fer". I apunta igualment al PSC perquè, segons la seva opinió, és “l'origen de tot”. "Els catalans no independentistes serem sacrificats", conclou.

Jordi Cañas: "Los catalanes no independentistas vamos a ser sacrificados"