Muntatge fotogràfic de Jessica Albiach fent una botifarra al Parlament de Catalunya, amb Ignacio Garriga de VOX en primer pla
POLÍTICA

Jéssica Albiach fa una 'botifarra' a Ignacio Garriga al Parlament

El gest de la líder d'En Comú Podem ha aixecat les critiques a les xarxes socials


Durant el ple del Parlament de Catalunya aquest dimecres, han saltat espurnes entre diversos diputats.

En aquest cas, el protagonista ha estat el líder de Vox al Parlament, Ignacio Garriga. Durant una intervenció de Garriga al Parlament, aquest acusava els diputats d'En Comú Podem de ser uns “comunistes hiperventitats”.

A més, el líder del partit d'Abascal a Catalunya ha assegurat que des del seu partit defensarien “el llegat dels nostres avis” en la seva legítima defensa.

Aquestes paraules han fet reaccionar els diputats d'En Comú Podem, sobretot la líder dels morats al Parlament, Jéssica Albiach. La diputada, davant les acusacions de Garriga, ha decidit assentir irònicament mentre li feia una 'botifarra'.

Peineta a Ignacio Garriga en el Parlament.

Les paraules de Garriga, han aixecat els aplaudiments del seu grup parlamentari, que han allargat l'aplaudiment més de trenta segons, davant la cara seriosa de Jéssica Albiach i els seus familiars.

Des del Parlament, li han recordat a Ignacio Garriga que estava en un torn de preguntes al president de la Generalitat i que no devia haver fet les seves proclames. Així i tot, Garriga he fet efecte en els morats que han reaccionat només acabar el seu discurs.

Les xarxes socials reaccionen a la botifarra d'Albiach a Ignacio Garriga

Després del gest de Jéssica Albiach al líder de Vox al Parlament, molts han estat els usuaris que han donat la seva opinió.

Alguns usuaris de X, abans Twitter, critiquen “el saber estar” dels comuns, mentre que altres ataquen directament les arrels d'Ignacio Garriga.

➡️ Política

Més notícies: