Primer pla de Carles Puigdemont enfadat
POLÍTICA

Carles Puigdemont assenyala el rei Felip a Twitter i li surt el tret per la culata

Fins i tot els independentistes retreuen a l'expresident les seves paraules

Hi ha qui segueix entestat a fer política a base de publicacions pretesament enginyoses a les xarxes socials. Exemples en tenim diversos, i Gabriel Rufián o Pablo Iglesias són alguns dels màxims exponents d'aquesta tendència. Un va perdre 400.000 vots a les últimes eleccions generals i l'altre ja no és en la política institucional. No sembla que sigui una estratègia massa efectiva, però va bé per alimentar l'ego i mantenir entretinguts els teus 'palmeros'.

Qui darrerament s'està sumant a aquesta moda és Carles Puigdemont. Mentre segueix negociant amb el PSOE regalar els seus vots a Pedro Sánchez a canvi de l'amnistia, l'expresident ha tret una mica del temps per anar a les xarxes socials i carregar contra el rei Felip. Ho ha fet tirant ironia, però el que s'ha trobat és el rebuig de molts usuaris de X, fins i tot per part d'independentistes.

Aprofitant els incidents viscuts aquest dimarts a la concentració contra l'amnistia a Ferraz, el líder de Junts per Catalunya ha volgut assenyalar el rei. I ho ha fet amb la intenció de relacionar-ho amb els esvalotadors que van rebentar la concentració pacífica al final de la nit. “Després del que està passant a Madrid, a quina hora surt el rei a donar el missatge ordenant anar «a per ellos»? O és que està «amb ells»?», escrivia l'eurodiputat.

Molts independentistes li han retret les seves paraules. La majoria li exigeixen que, en lloc de fer aquest tipus de comentaris, el que hauria de fer és bloquejar la investidura de Pedro Sánchez. Altres són menys exigents i simplement li demanen “deixar de tractar-nos com si fóssim menors d'edat”. “He conegut becaris de 17 anys que són infinitament més madurs que tu” o “estem per fer acudits”, diuen altres usuaris.

Captura amb algunes respostes que ha rebut Carles Puigdemont per la publicació contra el rei Felip

Les eleccions recents van evidenciar el cansament d'una part de l'electorat independentista amb els partits processistes. Reaccions com les que es poden llegir en aquesta publicació de Carles Puigdemont no fan més que confirmar la tendència. Una tendència que anirà a més si, finalment, Junts per Catalunya acaba regalant els vots al PSOE per investir Pedro Sánchez.

➡️ Política

Més notícies: