Primer pla de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, mirant a càmera amb el rostre seriós

Isabel Díaz Ayuso perd el bebè que estava esperant

Isabel Díaz Ayuso estava de 8 setmanes

Isabel Díaz Ayuso  s'absentava en les darreres hores de l'homenatge a Miguel Ángel Blanco i molts es preguntaven què podia haver passat. La política estava embarassada, però lamentablement ha perdut el nadó durant la vuitena setmana de gestació. El seu equip ha confirmat aquesta trista notícia i de mica en mica es van coneixent més detalls d'aquest succés inesperat.

Isabel Díaz Ayuso és molt reservada amb la seva vida privada, sempre manté les distàncies i no volia que aquesta dada sortís a la llum. Estava esperant que l'embaràs estigués més consolidat per fer-ho públic, però tristament no ha estat possible. Ha perdut el nadó que estava esperant i ha estat intervinguda.

La presidenta de la Comunitat de Madrid compta amb el suport del seu equip, que gestiona la situació i intenta guardar la calma. “Estava embarassada de vuit setmanes, així ho han comunicat des del seu equip. Asseguren que ahir, dimarts, va ser intervinguda quirúrgicament per problemes en el període de gestació”, expliquen al diari El Mundo.

Isabel Díaz Ayuso ha evitat fer declaracions

La líder madrilenya del PP, com és normal, està passant un moment realment complicat, per això no ha fet declaracions. Els seus companys asseguren que “només descansarà avui” i després continuarà amb la seva agenda política. La intervenció quirúrgica ha estat el motiu pel qual no ha pogut assistir a l'homenatge a Miguel Ángel Blanco.

Foto d'Isabel Díaz Ayuso arribant a l'entrega de medalles d'honor al Palau Cibeles el 15 de maig de 2023 a Madrid
CamaraImatge:

Europa Press

Díaz Ayuso, als 44 anys, estava embarassada i mai hauria pensat que una notícia tan feliç acabés així, però només li queda seguir. Ella sap que  el seu paper és essencial per a la campanya d'Alberto Núñez Feijó  i ja ha comunicat que te la intenció de ser-hi present. Reprendrà molt aviat els seus compromisos perquè està fora de perill i pot fer vida normal. Encara no se saben les causes exactes que van provocar l'avortament.