Captura de pantalla del vídeo en què es veuen desenes de manifestants amb banderes espanyoles envoltant una marxa de torxes independentistes
POLÍTICA

Inunden de banderes espanyoles un acte independentista

L'habitual marxa amb torxes indepe de Salou no ha sortit com esperaven

El dia 10 de setembre, un dia abans de la Diada, ja és habitual que l'independentisme surti al carrer per fer marxes amb torxes a diversos municipis catalans. Aquests esdeveniments són, segons els organitzadors, per protestar, assenyalar i posar fi a la “repressió de l'estat”.

No són poques les localitats que organitzen aquestes marxes. Entre elles hi ha Salou, un municipi no precisament afí a l'independentisme. Segurament per això l'acte no els ha sortit com esperaven.

I és que desenes de persones es van concentrar en un dels carrers per on havia de passar la marxa. Ho van fer amb banderes espanyoles, entelant així l'acte indepe que transcorria per aquesta localitat de la Costa Daurada. Tot i la topada entre els dos esdeveniments, no es van reportar incidents, però segur que els independentistes no oblidaran el dia que un acte seu es va omplir de banderes espanyoles. Aquesta vegada, els carrers no van ser "sempre nostres".

Patriotas reciben con banderas de España una marcha con antorchas de lazis en Salou (Tarragona)

➡️ Política

Més notícies: