Muntatge de Jaume Collboni i l'incienci de València
POLÍTICA

Indepes ataquen Jaume Collboni pel seu missatge a les víctimes de l'incendi a València

Critiquen l'alcalde de Barcelona per parlar en espanyol i no en català per mostrar el seu suport a les víctimes de l'incendi de València

De moment, se sap que han mort 4 persones i que 15 més estan desaparegudes. El tràgic incendi de València és la notícia del dia i diverses figures públiques mostren el seu suport als afectats. L'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, s'ha expressat en xarxes i els 'indepes' li han retret que no mostrés els seus condols en català.

Incendi a València

El foc es declarava ahir cap a les 17.30 i les imatges mostren la magnitud del desastre. En total, són 140 els habitatges afectats. Es tracta d'un enorme bloc de pisos de l'època del boom immobiliari que converteixen aquest incendi en el pitjor de la història de València.

De moment, els bombers continuen amb la seva feina per poder accedir a l'edifici i conèixer en detall la situació. El més urgent és saber què ha passat amb els desapareguts. La situació ha estat tan intensa que el Ministeri de Defensa ha hagut de col·laborar enviant agents de la UME:

Com és normal en aquests casos, diverses figures públiques s'han expressat en xarxes per mostrar la seva solidaritat amb les víctimes, amb la Comunitat Valenciana i amb les seves autoritats. L'alcalde Collboni ha fet el mateix, manifestant en xarxes el seu suport al seu homòleg, María José Catalá, alcaldessa de València:

Per la seva banda, l'ecosistema 'indepe' a les xarxes no descansa ni encara que sigui amb una tragèdia d'aquest calibre. L'alcalde ha rebut una allau de respostes i totes anaven en la mateixa línia. Amb insults inclosos, li han retret que s'expressés en espanyol i no pas en català.

“Per què diantres ho dius en castellà, espanyol?”, preguntava algun. Altres anaven més enllà i insultaven Collboni. “En català, imbècil, que això va a València”, “no amb el meu nom, fill de puta” o “ets fastigós, dos tuits sobre València i tots dos en castellà”.

➡️ Política

Més notícies: