Imatge d'un grup d'immigrants a Ceuta amb peces de roba de la Guàrdia Civil
POLÍTICA

Immigrants il·legals, vestits amb uniforme de la Guàrdia Civil a l'arribar a Espanya

Després de viralitzar-se la imatge, la Guàrdia Civil els va retirar les peces i ara investiga com van arribar a obtenir-les


La imatge s'ha fet viral ràpidament. La foto de quatre immigrants il·legals a Ceuta amb uniformes de la Guàrdia Civil ha posat en alerta el cos policial espanyol. La imatge, que va començar a circular dissabte passat per xarxes i s'ha viralitzat ràpidament, ha provocat que la Guàrdia Civil iniciï una investigació.

Concretament, la Guàrdia Civil està investigant els fets, tot i que segons el mateix cos ja s'ha esbrinat la identitat de les persones que apareixen a la instantània i se'ls hi ha retirat les peces. Cal dir que són uniformes oficials, pertanyents al cos a l'entorn del Centre d'Internament Temporal d'Immigrants (CETI).

Quan van ser interceptades, les quatre persones van declarar que van agafar la roba d'un contenidor d'escombraries de la ciutat. La Guàrdia Civil, però, segueix darrere la pista d'aquestes peces i investiga la identitat del propietari. Ara intenten esbrinar si els responsables de les peces esmentades van incórrer en un acte de delicte.

La sospita de la Guàrdia Civil

Segons La Razón, després de la troballa de les peces, la Guàrdia Civil té una sospita. Segons fonts del cos, a la fotografia s'hi pot veure de manera clara com les peces que es mostren en aquesta són peces noves.

"Hi ha companys que fa dos anys que esperen una samarreta nova i les caçadores te les donen per als propers deu anys", diuen aquestes fonts a La Razón .

El fet que siguin peces noves és el que fa sospitar el cos de la Guàrdia Civil sobre la seva propietat.

La imatge, viral a les xarxes

La fotografia es va viralitzar dissabte passat. Diversos usuaris de la xarxa social X van començar a fer-se ressò de la imatge, en què es podia veure quatre immigrants (un dels quals semblava indicar a la cambra que no el graves) amb peces oficials de la Guàrdia Civil.

Doncs, a simple vista, ja es podia comprovar que no era una simple disfressa. Tres d'ells duien un uniforme de màniga llarga, mentre un quart portava una jaqueta. Així mateix, un dels nois també portava una de les gorres reglamentàries de l'Exèrcit de Terra.

La Guàrdia Civil, amb la versió dels nois que sosté que van trobar la roba en un contenidor, segueix investigant els fets i intenta esbrinar si qui eren propietaris de les peces van incórrer en algun delicte.

➡️ Política

Més notícies: