Primer pla d'Ignacio Garriga parlant i assenyalant al capdavant amb el dit índex
POLÍTICA

Ignacio Garriga: 'El Govern ha utilitzat l'educació per imposar la ideologia woke'

El líder del Vox a Catalunya carrega durament contra 'els separatistes i el PSC' per haver convertit l'ensenyament en 'una arma per a l'adoctrinament'

Els mals resultats de l'informe PISA ha generat un gran enrenou a Catalunya. Les conclusions d‟aquest estudi han evidenciat el que molts ja intuïen sobre el baix nivell del sistema educatiu català. Per si no n'hi hagués prou amb el suspens que PISA posa a l'educació a Catalunya, les reaccions del Govern culpant la immigració -amb posterior rectificació- han elevat encara més la crispació entre forces polítiques.

Ignacio Garriga ha estat un dels més crítics amb el Govern de la Generalitat i també amb el PSC, que acusa d'haver utilitzat l'ensenyament com "una arma d'adoctrinament". El portaveu de Vox al Parlament culpa dels mals resultats de l'informe PISA a "les polítiques de dècades del separatisme".

En aquest sentit, assenyala "no només la immersió lingüística", sinó la "instrumentalització de l'educació", la qual "han utilitzat per ensenyar la brossa de la ideologia de gènere". "Han utilitzat l'educació per sexualitzar els nostres fills" i per "imposar la ideologia woke". Segons Ignacio Garriga, el que s'hauria d'haver fet és "ensenyar tot allò que feia abans que l'educació fos el principal ascensor social de les classes populars i classes mitjanes", com les "matemàtiques, llengua o la comprensió lectora".

INFORME #PISA - Ignacio Garriga (VOX) carga duramente contra el sistema educativo catalán

➡️ Política

Més notícies: