Muntatge hacker vs ccoo
POLÍTICA

Un hacker tomba la web de CCOO: 'Traïdors oportunistes'

El hacker ha creat a la seva web una guia pas a pas sobre com ha hacker la "descurada" pàgina de CCOO i els ha definit com a "sindicats del Govern"


El web del sindicat de treballadors CCOO ha estat víctima d'un pirateig. Aquest ciberatac ha estat realitzat per un usuari anomenat "Farlopa", que se n'ha jactat a la pàgina web amb el mateix nom.

En aquesta pàgina web aquest hacker ha assegurat que “no ha pogut resistir la temptació” de piratejar el sindicat, ja que la seva web és “descurada”.

De fet, al seu portal, "Farlopa" explica pas per pas com ha arribat a piratejar el sistema del sindicat. A més, el hacker assegura que després de guardar “arxius i bases de dades, he modificat l'inici”.

Pagina de CCOO després d'un ciberatac

A la pàgina web de CCOO obreres es podia observar el dibuix d'un esquirol i un missatge clar: “Contra els sindicats del govern. Per una organització de classe que defensi els interessos dels treballadors”.

Després d'això, des del sindicat han intentat pal·liar la situació i, actualment, la seva pàgina web està “en manteniment”.

Pagina de CCOO en manteniment després d'un ciberatac

Ara, la principal preocupació de CCOO és el que hagi pogut passar amb les dades dels seus afiliats després del ciberatac, ja que "Farlopa" ha assegurat tenir moltes de les dades.

I és que el hacker ha aprofitat les vulnerabilitats en el disseny de la pàgina web per reivindicar i posicionar-se contra el sindicat majoritari del país.

➡️ Política

Més notícies: