Muntatge de Roberto Vaquero amb Pedro Sánchez i Puigdemont
POLÍTICA

Frente Obrero es revela 'contra el govern de la vergonya' de Pedro Sánchez

El partit de Roberto Vaquero se suma a les protestes a Ferraz


Frente Obrero ha convocat una concentració davant de la seu del PSOE a Ferraz “per protestar contra l'amnistia i els xantatges independentistes”.

Davant el pacte de Pedro Sánchez amb Junts, Frente Obrero ha decidit manifestar-se desmarcant-se de les mobilitzacions que s'han produït aquests darrers dies.

En el comunicat, la formació ha remarcat la seva intenció de separar-se de les concentracions encoratjades pel PP i Vox, per considerar-los part del problema. “No ens interessen les concentracions de senyorets per defensar els interessos dels senyorets”, apunten al seu comunicat.

Roberto Vaquero, líder de Frente Obrero, a més de difondre la convocatòria per les xarxes socials, ha publicat un vídeo explicant el perquè d'aquesta concentració.

“Ens manifestarem contra ‘el govern de la vergonya’, contra les aliances de Pedro Sánchez que estan portant el país cap a un precipici, i contra els xantatges dels independentistes”, explicava Vaquero.

Segons el líder de la formació, el que busquen tant els socialistes com els processistes amb aquest pacte és “més rèdit polític, més rèdit econòmic”.

Cal destacar que aquesta no és la primera concentració que organitza Frente Obrero contra el PSOE. El passat 1 de maig, el partit liderat per Roberto Vaquero denunciava “l'oportunisme dels sindicats majoritaris al servei del Govern”.

Frente Obrero aposta per “crear el seu propi camí” i desmarcar-se del PP i el PSOE

En el comunicat a través de X, Roberto Vaquero ha apuntat la necessitat d'allunyar-se tant de PSOE, i dels seus aliats, com de PP i Vox. I és que, per al líder de la formació, tots dos partits “representen el mateix”.

Frente Obrero es va presentar per primera vegada a les eleccions generals del 23 de juliol passat, on va obtenir més de quaranta-sis mil vots. El partit de Vaquero, es va convertir en el segon partit extraparlamentari que més vots va aconseguir.

A més, des de Frente Obrero es descriuen com “un moviment de treballadors patriota i revolucionari que té l'objectiu de transformar la societat.”

➡️ Política

Més notícies: