Muntatge de Miguel Bosé seriós i Pedro Sánchez en roda de premsa
POLÍTICA

Fins i tot Miguel Bosé es planta contra Pedro Sánchez

Miguel Bosé ha criticat durament els canvis d'opinió de Pedro Sánchez


El pacte entre Pedro Sánchez i Carles Puigdemont ha estat molt criticada. L'últim a atacar durament el líder del PSOE ha estat Miguel Bosé.

El cantant ha pujat un vídeo a les xarxes socials en què Pedro Sánchez i el seu equip negaven l'amnistia en diferents moments.

https://www.instagram.com/p/CzpXbmQp7B0/

Al costat del vídeo, Miguel Bosé ha assegurat que la “traïció” de Pedro Sánchez “es paga”.

“La traïció es paga i es paga molt aviat i molt cara. Aquí teniu una mostra del que és poquíssim, per no dir res, que importa al govern de Sánchez i a tota la seva camarilla. Però som arriers… Suport absolut i incondicional a la gent que baixa diàriament als carrers a lluitar per la seva sobirania, la seva identitat i el seu país. Sempre…”, escrivia Bosé.

Miguel Bosé rep milers de missatges després del seu posicionament contra Sánchez

Després de la publicació, les reaccions al vídeo de Miguel Bosé no han trigat a arribar.

“Gràcies, ets valent, ho vas demostrar a la pandèmia i ara amb aquesta barbàrie”, o “Gran Bosé! La gent s'està despertant i tu vas ser un dels primers a fer-ho veure, encara que anessin per tu”, han escrit alguns usuaris agraint el seu posicionament.

Altres han criticat durament el cantant. I és que molts seguidors de Bosé han assegurat que el cantant li deu la popularitat a l'esquerra.

“Si us plau, estàs del costat dels fats, de debò? Què pensarà la gent de la comunitat Lgtbi” o “No sabrem el final de la teva biografia milionària. Quan l'esquerra et va donar la llibertat a tu. No doneu suport a violents. Ho sento. Algun dia de molt vellet t'adonaràs que Catalunya no va ser el problema. Ho va ser l'odi”.

No és la primera vegada que Miguel Bosé es pronuncia contra Pedro Sánchez i el PSOE.

➡️ Política

Més notícies: