Un agent de Policia Nacional d'esquena
POLÍTICA

Expulsen un multireincident a Catalunya que havia acumulat fins a 37 detencions

L'home expulsat al seu país d'origen acumulava un total de 37 detencions comeses durant els darrers 7 anys

La Policia Nacional ha aconseguit l'expulsió al Senegal a un lladre multireincident. L'home estava acusat de múltiples delictes contra la propietat i contra les persones a diversos municipis de la província de Lleida. En total hi consten 37 detencions comeses en 7 anys.

Tal com ha assegurat la policia, al sospitós li constaven nou detencions per robatoris amb violència, tres per robatoris amb força i dos per furt. Quatre detencions més per delictes contra el patrimoni, cinc per amenaces, un per lesions i quatre per danys.

Per acabar, tres per atemptar contra agents de l'autoritat, tres per incompliment de condemna i tres més per reclamació judicial. El deportat actuava a diversos municipis del Segrià i segons els agents policials, havia generat certa inquietud entre la ciutadania.

Un lladre multireincident expulsat el Senegal, el seu país d'origen

La repatriació es va fer efectiva el dimarts 21 de maig passat després de ser acusat de delictes contra la propietat i contra les persones. A més d'haver estat detingut fins a 37 ocasions durant els últims 7 anys a diverses zones de Lleida pels delictes assenyalats anteriorment.

Tal com ha informat El Caso, l'acusat és d'origen senegalès. A causa de la seva situació irregular a Espanya, la Policia Nacional va obrir un expedient d'expulsió, el qual ha conclòs en la sortida efectiva del territori nacional.

A més, també s'ha establert una mesura específica de prohibició d'entrada durant diversos anys a tot el territori espanyol. L'expulsió ha estat tramitada pel Grup Operatiu d'Estrangers de Brigada Provincial d'Estrangeria de la Comissaria de Lleida. Fins al moment, no han transcendit més detalls sobre aquest succés.

Un agent de Policia Nacional d'esquena

La Policia Nacional de Lleida recorda que té com a objectiu bàsic, en matèria d'immigració i estrangeria, aconseguir la repatriació de totes aquelles persones que es troben a Espanya de manera irregular i cometen actes greument associats o suposadament delictius.

Fet que comporta la realització "d'un treball de coneixement i esbrinament de les causes judicials on es poguessin veure implicats per, eventualment, aconseguir una substitució per la possibilitat d'execució de repatriació".

➡️ Política

Més notícies: