Muntatge amb dos primers plans de Carles Puigdemont i Pedro Sánchez somrient
POLÍTICA

Un exconseller de CiU, contra el PSC per pactar amb Puigdemont

Diu que va votar el PSOE perquè "parés" Junts

Eduard Rius, que és un senyor de 70 anys de Tarragona, és metge i, durant sis anys, també va ser Conseller de Salut. En concret, va exercir aquest càrrec entre el 1996 i el 2002. Abans i en el càrrec, el va precedir Xavier Trias i, després, el va succeir Xavier Pomés. Aleshores, Pujol era President i Aznar, precisament amb el suport de CiU entre 1996 i 2000 i en solitari fins al 2004, era President.

L'última cosa que se sabia d'Eduard Rius, i perquè ho explica al seu Linkedin, és que va treballar fins al 2019 com a director d'Acciona Servicios Hospitalarios. Aquesta setmana, després de molt de temps sense fer parlar, torna a ser notícia. Per què? Doncs perquè en un tuit d'aquest 27 de setembre retreu a Pedro Sánchez que no hagi estat capaç d'aturar Junts i les seves reivindicacions tranquedises .

Primer pla de Pedro Sánchez amb cara de circumstàncies i de fons una senyera

Votant socialista

Rius, malgrat la seva militància passada a Convergència, confessa amb claredat al seu tuit què va votar en les últimes generals. Va optar pel PSOE amb el convenciment que Sánchez i el seu partit “pararien” a una formació –Junts- que fomenta “dues Catalunyes, la dels bons i la dels dolents”.

[TelegramGroup]10[/TelegramGroup]

I n'hi ha més

La piulada del dia 27 no és un apunt aïllat. El dia 9, Eduard Rius feia un altre apunt en què compartia un article de José María Lassalle, exmarit de Meritxell Batet i Secretari d'Estat amb Rajoy.

Únete al boletín de E-NotíciesLas NOTICIAS DE VERDAD
Unirme

A l'article, Lassalle es preguntava si Sánchez pot estar pensant que estem davant d'un canvi de règim. Eduard Rius indicava que no, que només estem davant d'un debat d'investidura. Prendrà algú nota al PSC de les seves opinions? ¿Indica alguna cosa el comunicat del PSC i el PSOE sobre la Proposta de Resolució de Junts i ERC que exigeix a Sánchez “passos cap al referèndum” per ser investit?

➡️ Política

Més notícies: