? EXCLUSIVA: Primera entrevista de Sílvia Orriols després de ser elegida diputada pel parlament. POLÍTICA

EXCLUSIVA | Vídeo: La primera entrevista a Sílvia Orriols després de ser elegida diputada

La líder d'Aliança Catalana, satisfeta amb els resultats, assegura que no els fa por una repetició electoral


A E-Notícies hem pogut entrevistar en exclusiva Sílvia Orriols després d'haver estat elegida diputada al Parlament de Catalunya. La líder d'Aliança Catalana s'ha mostrat "contenta i satisfeta" pels dos escons obtinguts pel seu partit en la primera participació a unes eleccions catalanes.

"És cert que no és un resultat espectacular, però és un resultat suficient per obtenir aquest altaveu que tant necessitàvem per poder difondre el nostre missatge i el nostre projecte polític", ha assegurat Sílvia Orriols.

La satisfacció després d'haver irromput al Parlament es deu, també, al fet que “no hem competit amb igualtat de condicions amb la resta de formacions polítiques”. I és que, lògicament, Sílvia Orriols no s'ha oblidat del tracte del cordó sanitari informatiu que ha patit la majoria de mitjans de comunicació catalans al llarg d'aquesta campanya.

"Els mitjans de comunicació ens han fet un boicot total, se'ns ha difamat sense donar-nos dret a rèplica per defensar-nos d'aquestes acusacions falses", ha recordat. I, per aquest motiu, no ha dubtat a "recriminar-los el maltractament sistèmic que hem patit per part d'ells", ha dit.

Sense por a una possible repetició electoral

Després de ser preguntada per si a Aliança Catalana li fa por una possible repetició electoral, l'alcaldessa de Ripoll ha estat clara. "No, al contrari. Ara els mitjans per força ens hauran de donar una quota i això ens facilitarà arribar a persones a qui ara no havíem pogut arribar", ha explicat a E-Notícies.

I és que, entre altres coses, si planegeu l'opció d'haver de tornar a les urnes a l'octubre és perquè el processisme no ha sumat. Sílvia Orriols també s'ha referit a la caiguda d'ERC i la CUP i a la pujada lleugera i insuficient de Junts. "Hi ha hagut un vot de càstig a les formacions processistes que han incomplert reiteradament les promeses electorals", ha afirmat.

"Els catalans han castigat els partits suposadament independentistes que clarament ens han enganyat. I especialment aquelles formacions que han defensat projectes encarats a l'esquerra, que ens han abocat a la inseguretat als carrers i a la cultura del jeure i el subsidi". Davant d'això, Sílvia Orriols ha defensat el programa d'Aliança Catalana, que aposta per "un model d'estat del benestar, amb prosperitat, seguretat i control fronterer".

➡️ Política

Més notícies: