Irene González posant amb rostre somrient al carrer
POLÍTICA

'L'estratègia d'estigmatitzar Vox ha estat suïcida per al PP'

Irene González, analista: 'El pitjor enemic del Partit Popular ha estat els seus propis mitjans de comunicació'

Irene González -que és a Twitter com Irene Freedom, ho dic perquè vegin per on van els trets- és dels pocs analistes que critica la campanya del PP contra Vox.

En aquesta entrevista afirma que "l´estratègia d´estigmatitzar Vox ha estat suïcida" per al Partit Popular. Segons la seva opinió, "el pitjor enemic del PP han estat els seus propis mitjans de comunicació" en al·lusió a l'eventual bombolla mediàtica que donava a Alberto Núñez Feijóo com a guanyador.

Per això estima que “el PP ha estat el titella perfecte de l'esquerra” i opina que “ha fet la campanya” al PSOE. "El pitjor enemic del Partit Popular han estat els seus propis mitjans de comunicació", afegeix.

En aquest sentit, recorda que “Feijóo ha repartit ministeris” i que, en campanya, “se'l veia convençut” de la seva victòria. Irene González també creu que, per això, “el PP té una solució difícil”. "Feijóo té el marc mental de l'esquerra", reitera.

En la mateixa línia considera que Ayuso encara té opcions, però critica que Soraya Sáenz de Santamaría rescatés al seu dia “El País i la Ser”. “Volien ser portada d'El País amb bons titulars”.

L'analista no estalvia tampoc les crítiques a Vox perquè, segons ell, haurien de “fer pedagogia” en estar tan estigmatitzats. “Han d'anar als mitjans”, manifesta i “anar a tot arreu”.

Pel que fa a Espanya, considera que "estem en un moment d´urgència". “Espanya no té temps”, afegeix perquè, a parer seu, han volgut debilitar-la des de dins. “Espanya –insisteix– està en una crisi gravíssima”.

Irene González, llicenciada en dret i tècnica d'auditoria de l'Estat, col·labora a Voz Populi, Es Radio -on és tertuliana de Federico Jiménez Losantos- i La Gaceta.

➡️ Política

Més notícies: