Muntatge de fotos de Pedro Sánchez i Alberto Núñez Feijóo amb els colors del PSOE i el PP de fons
POLÍTICA

ENQUESTA | Què creus que passarà després de les eleccions generals?

Participa a l'enquesta d'E-Notícies

Els resultats electorals del 23 de juliol passat deixen Espanya en un escenari incert. El Partit Popular va ser la força més votada, però el PSOE va quedar en segona posició i també aspira a poder governar. Amb els números a la mà, tant Alberto Núñez Feijóo com Pedro Sánchez tenen opcions d'ocupar la Moncloa els pròxims 4 anys. Això sí, per fer-ho haurien de tenir el suport d'altres forces parlamentàries.

El PP va guanyar les eleccions, però la composició del Congrés dels Diputats deixa Alberto Núñez Feijóo en una posició complicada. Mentrestant, Pedro Sánchez necessitaria el suport de tots els partits independentistes i nacionalistes per continuar sent el president del govern. Fins i tot, encara que sembli impossible, es podria donar l'escenari que el PSOE facilités la investidura del líder popular. De fons, l'amenaça d'una probable repetició electoral que ajudi a desencallar la formació del nou executiu a Espanya.

A E-Notícies ens preguntem què creuen els nostres lectors que passarà les pròximes setmanes a Espanya. Serà Pedro Sánchez president del govern 4 anys més? Alberto Núñez Feijóo aconseguirà els suports necessaris per arribar a la Moncloa? O els espanyols no tindran més remei que tornar a anar a les urnes?

➡️ Política

Més notícies: