Primer plano de Carles Puigdemont con cara de circunstancias
POLÍTICA

Dura derrota de Puigdemont a Europa: No té immunitat

El jutge Llarena pot activar noves ordres de detenció contra l?expresident de la Generalitat

Carles Puigdemont no té immunitat. Així ho ha dictaminat aquest dimecres el Tribunal General de la Unió Europa (TGUE). La justícia europea assegura que l'expresident de la Generalitat (igual que Toni Comín i Clara Ponsatí) no té immunitat. Aquesta resolució provoca que el jutge Pablo Llarena pugui reactivar altres ordres de detenció a Europa per portar-lo a Espanya i poder-lo jutjar per malversació.

El TGUE ha desestimat tots els recursos presentats per Gonzalo Boye, defensa de Puigdemont, i ha deixat clar que Puigdemont no és immune. El cop és dur per a l'expresident, com ell mateix ha reconegut a les xarxes socials just quan s'ha conegut la sentència.

Acompanyat de tota la família processista

Carles Puigdemont ha viscut la publicació de la sentència acompanyat dels seus. Bé, i pels que no són tan seus. Però ja se sap que no hi ha res com “la repressió” perquè les forces processistes mostrin unitat, encara que en realitat no es puguin ni veure.

Membres de Junts, ERC, Govern, ANC, Òmnium, AMI o Cambra de Comerç no han faltat a la cita. I, evidentment, tampoc representants del Consell de la República, l'entitat processista més propera a Carles Puigdemont.

➡️ Política

Més notícies: