Teresa Uquijo agafada del braç de José Luis Martínez-Almeida acabats de casar sortint de l'església

POLÍTICA

La doble moral de certa esquerra amb el casament de José Luis Martínez-Almeida

Els mateixos que parlen de salut mental, de no ficar-se amb el físic de les persones, ara critiquen Almeida

L'alcalde de Madrid José Luis Martínez-Almeida es casava aquest dissabte a Madrid amb la seva xicota Teresa Urquijo. L'enllaç va congregar l'alta societat madrilenya, ja que un és l'alcalde de Madrid i l'altra una aristòcrata emparentada amb la família reial espanyola. A hores d'ara ja hem vist el ball, el discurs d'Almeida, els convidats i centenars de crítiques a les xarxes socials.

Celebracions com el casament de José Luis Martínez-Almeida sempre aixequen polseguera. Hi ha retrets que semblen fins i tot lògics, com els que qüestionen que Telemadrid celebrés una programació especial dissabte. Altres, com riure's del físic de l'alcalde de Madrid, de la cara de la promesa o del cos d'alguns dels convidats, són intolerables. Més si ho fan els guardians del que és políticament correcte, de la policia de la cosificació i la salut mental.

Una, per exemple, és Inés Hernand, la còmica que es va fer famosa a la gala dels Goya per fer la pilota a Pedro Sánchez i a l'esquerra. Va cobrar 5.000 euros per aquest reportatge que va fer a RTVE, que no és poca cosa. Doncs bé, la Inés no ha dubtat a compartir el vídeo del ball d'Almeida amb el text: "Literalment, terrors nocturns pensant en allò que va venir després". Com Inés Hernand, molts altres usuaris es van ficar amb el físic d'Esperanza Aguirre o amb el nebot d'Almeida, qüestionant fins i tot la seva sexualitat.

Tampoc no van quedar exempts de crítiques els nuvis. El sobrenom que fa temps que té Almeida es repetia a Twitter, mentre que molts altres usuaris es ficaven amb Teresa Urquijo i el seu físic. Fins i tot Irene Montero va qüestionar el casament, relacionant casos de corrupció amb l'enllaç matrimonial.

Primer pla de l'alcalde de Madrid José Luis Martínez Alemida amb un camp de futbol de fons

La doble moral de certa esquerra

No és gaire empoderat assegurar que l'alcalde de Madrid és gai, que la núvia és molt lletja o que la nit de noces pot ser terrorífica. Imagineu-vos com reaccionaria determinat progressisme si el casament fos d'Ada Colau o Ione Belarra. Ficar-se amb el físic, atacar la parella perquè consideres que són lletjos no és tenir en compte la salut mental. És més, potser per a Tània Verge podria ser un delicte, segons el departament de Feminismes.

Ho definia força bé José Fernández Sánchez a Twitter: "Això de la salut mental, no criticar el físic i respectar les famílies està molt bé fins que ets de dretes i et dius José Luis Martínez -Almeida. La hipocresia de l'esquerra envejosa". Alguns responien a Fernández amb el típic "i tu més", recordant atacs a la dona de Pedro Sánchez o al físic del ministre Óscar Puente.

Alberto Nuñez Feijoo escoltant atentament José Luis Martínez Almeida

El que passa és que és certa esquerra qui ha imposat que no podem fer broma del físic de les persones, ni encara que sigui des de l'humor. Han posat de moda paraules com 'cosificar' i relacionen des del Gobierno i el Govern la salut mental amb comentaris contra l'obesitat o la bellesa. En canvi, sembla que amb Almeida tot s'hi val per fer broma a les xarxes socials, sense que cap dirigent d'aquesta esquerra digui res.

Segurament, José Luis Martínez-Almeida els sembla -als que se'n riuen de la cara- un mem, un personatge que no mereix respecte. Se'l caricaturitza i ridiculitza, sense tenir en compte que a les passades eleccions municipals va treure majoria absoluta, amb 29 regidors de 57. A l'alcalde de Madrid se'l pot criticar per la seva política, més faltaria. Tot i això, els guardians del que és privat, del respecte al físic, haurien de predicar amb l'exemple.

➡️ Política

Més notícies: