Muntatge de Frank Cuesta i Pedro Sánchez amb dues llúdrigues
POLÍTICA

El divertit vídeo de Frank Cuesta sobre Pedro Sánchez que acumula milers de likes

La reacció d'un dels animals més coneguts del Santuari de Frank Cuesta han desfermat les rialles a les xarxes socials

El santuari de Frank Cuesta a Tailàndia té animals de tota mena, però sens dubte hi ha una espècie que acapara totes les mirades a les xarxes socials: les llúdrigues. Ara ha estat aquesta espècie la que ha protagonitzat el nou vídeo de l'herpetòleg.

En un vídeo publicat sobre el santuari de Frank Cuesta, es pot veure com dues llúdrigues reaccionen a un estímul determinat. I és que al vídeo s'observa com les llúdrigues, que són a uns metres de l'herpetòleg, fugen en escoltar Frank Cuesta. “Escolta, que ve Pedro Sánchez, que ve Pedro Sánchez!”, cridava Cuesta.

Davant d'aquestes paraules, i com si es tractés del mateix “Home del sac”, les llúdrigues surten corrent en direcció contrària. Ja sigui per l'entrenament de les llúdrigues, pels crits, o simplement per les paraules de Frank Cuesta, la reacció de les llúdrigues ha cridat l'atenció a les xarxes socials.

La reacció de les llúdrigues ha despertat les rialles de molts usuaris de X, abans Twitter. Altres han lloat l'entrenament que Frank Cuesta ha donat a aquests animals que s'han convertit en les seves mascotes faldilles.

Comentaris de X sobre el vídeo de les llúdrigues de Frank Cuesta sobre Pedro Sanchez

El darrer accident de Frank Cuesta

Tot i que molts usuaris de X, s'han pres amb humor el vídeo de Frank Cuesta, altres li han recordat els fets fa uns dies amb un cérvol del santuari.

I és que el 29 de gener es publicava un vídeo on l'herpetòleg era cornejat per Perrito, un cérvol de gairebé 200 quilos. A l'atac, Perrito li va clavar les astes i va encastar Frank Cuesta contra un talús, tal com es pot veure al vídeo del seu canal de YouTube.

“He rebut un atac de Perrito, m'he cosit, perquè tinc una ferida força profunda i ferides per tot el cos”, explicava Cuesta, en un directe de Twitch després de l'atac.

I és que malgrat assegurar que es va haver de treure una banya de les costelles, Frank Cuesta no va dubtar a defensar l'animal. “A mi m'adora, però té les seves reaccions, els seus dies i sempre cal anar amb compte amb els animals”.

➡️ Política

Més notícies: